Meltem Miraloğlu Amerika'da rehin tutulduğunu söyledi yardım istedi

Türkiye'de oynadığı dizi ile ünlenen ve Amerika'ya yerleşen Meltem Miraloğlu kendisinden 48 yaş büyük bir Amerikalı ile evlenmiş ve Türkiye'de bir kere daha gündem olmuştu.

Meltem Miraloğlu Amerika'da rehin tutulduğunu söyledi yardım istedi

Amerika'ya yerleşen ve kendisinden 48 yaş büyük bir ABD vatandaşıyla evlenen Meltem Miraloğlu Türkiye'de uzun süre gündem olmuş ve konuşulmuştu. Türkiye'de yayımlanan Hayat Devam Ediyor dizisi ile tanınan ve bir daha dizi teklifi alamadığı için Amerika'ya yerleşme kararı alan Meltem Miraloğlu son olarak Amerika'da rehin kaldığını belirterek yardım istediği videosu ile bir kere daha gündem oldu.

MELTEM MİRALOĞLU SON DURUMU NE, AMERİKA'DA REHİN Mİ KALDI?

Meltem Miraloğlu kariyerine Amerika'da devam etmek istediğini söylemiş, Türkiye'de dizi teklifi alamadığı için artık hayatına ABD'de devam edeceğini duyurmuştu. 2019 senesinde ise kendisinden 48 yaş büyük bir Amerika vatandaşı ile yaptığı evlilik ile tüm Türkiye'de konuşulan Miraloğlu dönem dönem eşinin kendisine şiddet uyguladığı iddiaları ile gündem olmaya devam ediyordu.

Sosyal medya hesabı üzerinden video paylaşan Miraloğlu tüm televizyonlara suç duyurusunda bulunduğunu belirterek "Amacım tüm bu videolarımın İngilizce altyazı yapılarak bir bütün halinde Immigration Federal Supreme Court İnsan Hakları hâkimine ulaştırılmasıdır. Tarafıma avukat sağlanması ve haklarımı savunmak istiyorum. Kimliklerim çalınarak rehin tutulduğum ABD'de Türkiye’ye girişim engelleniyor. ABD vatandaşlığımı alıp özgürlüğüme kavuşmak istiyorum" dedi.

Hayat Devam Ediyor dizisinde çocuk gelini canlandıran Miraloğlu bir andan ünlenmiş ve adını tüm Türkiye'ye duyurmuştu. Miraloğlu yapmış olduğu açıklamasında rehin tutulduğunu iddia ederek tüm yetkililerden yardım isteyerek ABD vatandaşlığı talebinde bulundu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER