Mehmet Ali Erbil Turnike'de Vatan Şaşmaz'ı andı

Türk televizyonlarının renkli isimlerinden Mehmet Ali Erbil uzun süren ayrılığın ardından yeniden ekranlara döndü. Turnike adlı yarışma programı ile yeniden merhaba diyen Erbil 2017 yılında vefat eden Vatan Şaşmaz'ı unutmadı.

Mehmet Ali Erbil Turnike'de Vatan Şaşmaz'ı andı

Yakışıklı sunucu ve yazar Vatan Şaşmaz, samimi kişiliği ve özellikle Çocuklar Duymasın dizi ile canlandırdığı karakter ile akıllarda yer edinmişti. Şaşmaz henüz 42 yaşında Filiz Aker tarafından katledilmişti. Yaşanan olay ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. Aradan geçen 7 yılın ardından Vatan Şaşmaz bir kez daha gündem olmayı başardı.

ANONSTA VATAN ŞAŞMAZ'IN SESİ KULLANILDI

Mehmet Ali Erbil bir süredir uzak kaldığı ekranlara Turnike adlı yarışma programı ile yeniden döndü. Yarışmanın açılışında Mehmet Ali Erbil yaptığı konuşma ile duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Erbil stüdyoya girmeden önce kendisi anons eden sesin Vatan Şaşmaz'a ait olduğunu ifade ederek kendisi rahmetle andı. Salondakilerde Mehmet Ali Erbil'e aynı düşünceler ile destek verdi.

TURNİKE ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Bir döneme damga vuran Turnike yarışma programının Mehmet Ali Erbil ile yeniden ekranlara dönmesi ise kısa sürede gündem oldu. Özellikle Güner Ümit'in sunumu ile akıllarda yer edinen Turnike izleyenlere nostaljik bir deneyim yaşattı. Programın yaz dönemi boyunca yayınlanması beklenirken uzun soluklu olup olmayacağı izleyicilerden gelen tepkiye göre şekillenecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER