Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıydı

Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıydığını açıkladı. Ceylan ile bir programa katılan Mehmet Ali Erbil, programda önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıydı

Yaptıkları ve söyledikleriyle gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi ile imam nikahı kıydıklarını açıkladı.

Katıldıkları bir programda itiraf niteliğinde açıklamada bulunan 2’li imam nikahı kıydıklarını açıkladı. Konu kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

67 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 27 yaşındaki Gülseren Ceylanla imam nikahı kıydığını duyurdu. Bir süredir beraber yaşayan ikilinin açıklamaları dikkat çekti.

İMAM NİKAHINI GÜLSEREN İSTEDİ

Mehmet Ali Erbil, imam nikahını sevgilisi Gülseren’in istediğini ifade ederek, “"Zaten evli gibiyiz her şey çok güzel gidiyor. Gülseren istedi nikah olmasını ben de tamam dedim nikahı yaptık." diye şeklinde ifade etti.

EN AZINDAN GÜNAHA GİRMİYORUZ

Ceylan ise imam nikahına ilişkin yaptığı açıklamasında mehir konusuna da netlik getirerek, “En azından günaha girmiyoruz. Hoca geldi nikahı kıydı. 'Mehmet Ali Bey mehir olarak ne veriyorsunuz' diye sordu. Ne olduğunu bilmediği için Mehmet Ali şok oldu. Ben mehir istemedim” açıklamasını yaptı.

CEYLAN’IN AİLESİ EVLİLİĞİ KABUL ETMEDİ

Erbil, sevgilisinin ailesi ile tanışmadığını söyleyerek, ilişkilerinin başlaması ile ailesinin Ceylan ile konuşmadığını söyledi. Evlenmeleri halinde bile Gülseren ile barışmayacaklarını söyleyen Erbil, sevgilisinin ailesinin evliliği kabul etmediğini belirtti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER