Mazhar Alanson’un kızı Eda Alanson Ankara’da hayatını kaybetti

MFÖ grubunun üyelerinden olan Mahzar Alanson evlat acısıyla sarsıldı. Aktarılan son habere göre Mahzar Alanson’un Ankara’da tedavi gören kızı Eda Alanson vefat etti.

Mazhar Alanson’un kızı Eda Alanson Ankara’da hayatını kaybetti

Mahzar Alanson’un kızı Ela Alanson hayatını kaybetti. Konuya ilişkin Snob Magazin’in haberine göre 50 yaşındaki Eda Alanson geçirmiş olduğu ani rahatsızlık sebebi ile Ankara’da hayatını kaybetti. Eda Alanson bir süredir Ankara’daki bir hastanede tedavi görüyordu.

74 yaşındaki başarılı sanatçı Mahzar Alanson kızı Eda Alanson ile birlikte kirpi ismindeki filmde kamera karşısına geçmişti.

Eda Alanson’un ani vefatı sanat dünyasında büyük bir üzüntü yarattı. Tedavi gördüğü hastanede hastalığına yenik düşen 50 yaşındaki Eda Alanson hayatını kaybetti.

BABA KIZ KAMER KARŞISINA GEÇMİŞTİ

Öte yandan aktarılan habere göre 2009 yılında Kirpi filmi için Mahzar Alanson filmin başrollerinden biriyken, kızı Eda Alanson’da meyin yazarlığını gerçekleştirmişti. Baba kızın bir arada olduğu bu film geriye güzel bir anı bırakmıştı.

EDA ALANSON KİMDİR?

Eda Alanson, Mahzar Alanson’un ilk eşi olan Hale Alanson’dan olan kızıdır. 1970 yılında Hale Alanson ile hayatını birleştiren Mahzar Alanson devlet konservatuarında tanışmıştı.

Eda Alason hem metin yazarlığı hem de gazeteciydi. Ankara’da hastalığı sebebi ile tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER