MasterChef’te elenen Deniz Yılmaz haberi alınca fenalık geçirdi

TV8 ekranlarının sevilen yarışmalarından olan MasterChef Türkiye'ye dün akşam elenen isim Deniz Yılmaz oldu. Elenen yarışmacı haberi alınca fenalık geçirdi.

MasterChef’te elenen Deniz Yılmaz haberi alınca fenalık geçirdi

Masterchef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. TV8’de en çok izlenen yarışmalar arasında yerini alan MasterChef’te dün akşam elenen ismin kim olduğu izleyenler tarafından merak ediliyor.

18 Ağustos MasterChef Türkiye’de elenen isim, düellolarda yukarıya ilk çıkan isim oldu. Eleme haftasında potada Emre, Zeynep, Deniz, Ümmühan, Ezgi, Kerem vardı. Yarışmada iyi performans gösteren adayların potaya girmesi ise izleyenleri heyecanlandırdı.

DENİZ YILMAZ SON 2’YE KALDI

İzleyenler özellikle son 2’ye kalan yarışmacıların kim olduğunu merak ediyor. Şefler bu hafta yaratıcılık yarışması için asma yaprağı verdi. En farklı ve yaratıcı yapan 5 tabak yukarıya çıkarken 6’ncı tabağın sahibi dün gece elendi.

Son 2’ye Kerem ve Deniz’in kalması şok etkisi yarattı. En iyi tabağı çıkaran 3 yarışmacı Emre, Zeynep ve Kaan yukarıya çıkarak eleme potasından ayrıldı.

Ancak geride kalan Kerem, Ezgi, Deniz ve Ümmühan yeniden yarıştı. Burada şef tabağına en yakın yapmaya çalışanlar da kendini eleme potasından kurtardı.

"YAPAMADIĞIMI BİLİYORUM ŞEF"

Deniz ve Kerem son 2’ye kalınca Deniz Yılmaz, “Yapamadığımı biliyorum şef” dedi. Buradan çıkınca ne yapacağını bilmediğini söyleyen Deniz ağlamaya başladı. Yarışmaya veda eden Deniz herkese teşekkür etti.

Ancak elendiği haberini alınca başarılı yarışmacının fenalaştığı görüldü.

MasterChef yeni bölümleri ile izleyicileri ekranların başına kilitlemeye devam edecek. Yarışmacılar potaya girmemek için en iyi tabaklarını çıkarmak için mücadelesini sürdürecek.

SONRAKİ HABER