Masterchef'te dokunulmazlığı kim aldı, eleme adayları kimler?

TV8 ekranının en çok takip edilen yarışması Masterchef hakkında araştırmalar devam ediyor. Günün eleme adaylarının kimler olduğu ve dokunulmazlığı kazanan isimler araştırma konusu olmaya devam ederken bölümün sona ermesi ile detaylar belli oldu.

Masterchef'te dokunulmazlığı kim aldı, eleme adayları kimler?

Ekranların sevilen yarışma programı Masterchef, TV8 ekranında şefler Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın sunumu - jüri üyeliği ile ekrana geliyor. Masterchef'in yeni bölümünde neler olduğu merak edilirken programın takipçileri de ''Masterchef'te dokunulmazlığı kim aldı, eleme adayları kimler?'' sorularına yanıt arıyor.

Masterchef yarışmacıları günün menüsünü şeflerin beğenisine sundu. Takımların yarışında Kırmızı Takım birinci oldu ve Mavi Takım'dan iki isim eleme adayı seçildi. Eleme adayları ise belli oldu. Yarışmanın takipçileri de günün elem adaylarının kimler olduğunu sorgulamaya başladı.

20 AĞUSTOS MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KIM ALDI, ELEME ADAYLARI KİMLER?

Masterchef'de jürü üyesi şefler yarışmacılara yapmaları için günün menüsünü açıkladı. Takımlardan Biber Dolması, Taze Fasulye, Barbunya pilaki, Yer Elması, Soğan Dolması, Enginar ve Vişneli Yaprak Sarma yapmaları istendi. Yapılan yemekleri en çok beğenilen Kırmızı Takım dokunulmazlığı alırken Mavi Takım'dan 2 isim eleme potasına gitti.

Masterchef'te dokunulmazlığı kim aldı, eleme adayları kimler?

Mavi takımdan Onur, en güzel tabağı yaparak bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. Bireysel dokunulmazlığı alan Onur, ilk eleme adayını Ümmühan olarak seçerken eşit oy dolayısıyla da Nevzat'ı ikinci eleme adayı olarak seçti.

SONRAKİ HABER