MasterChef yedeklerden kim kazandı? Ana kadroya yedeklerden giren 4. yarışmacı

MasterChef yarışmasında her hafta 1 kişi eleniyor. Elenen kişi yerine şefler yedek kadrodan bir kişi alıyor. Yedekler de her hafta 2 aşamalı yarışmadan geçerek hünerlerini sergiliyor. Peki, dün akşam ana kadroya giren 4. yarışmacı kim oldu?

MasterChef yedeklerden kim kazandı? Ana kadroya yedeklerden giren 4. yarışmacı

TV8 ekranlarının en çok izlenen MasterChef yarışmasında dün akşam yedekler kıyasıya mücadele etti. Ana kadroya girmek için yarışan yedeklerden bir isim birinci olarak adını ana kadroya yazdırdı. MasterChef ana kadroya yedeklerden giren 4. Yarışmacı kim?

MASTERCHEF YEDEKLER TER DÖKTÜ

MasterChef ana kadrosundan elenen isim yerine her hafta yedek kadrodan bir isim seçiliyor. Şansını ana kadrodan devam ettirmek isteyen yarışmacılar yedek kadro yarışmasında ciddi emek sarf ediyor.

Dün akşam MasterChef yedekler yarışmasında ana kadroya giren 4. İsim belli oldu. Peki, MasterChef yedeklerden kim kazandı.

MASTERCHEF YEDEKLERDEN KİM KAZANDI?

MasterChef yedeklerden ana kadroya geçmek için yarışmacıların 2 etabı da geçmesi gerekiyor. ilk etapta yarışmacılara 3 adet şeftali vererek yeteneklerini göstermeleri istendi. 2 yarışmacı servis için hazırlayacağı tabakta kural hatası yaparak elendi. 2. Tura ise Yudum, Bartu, Sercan ve Bera kaldı. 4 yarışmacı şef tabağı yaparak ana kadroya geçmek için çalıştı.

MASTERCHEF ANA KADROYA GEÇEN İSİM

MasterChef ikinci etapta istenilen yuvalamayı yaparak MasterChef kadrosuna girmeye hak kazanan isim Yudum oldu. Daha önceki bölümlerde yedeklerden ana kadroya geçen ilk isim Zübeyde, ikinci isim Şirin ve üçüncü isim de Akın olmuştu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER