Masterchef Türkiye’de yeni hafta mavi takım kaptanı kim olacak?

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından olan Masterchef Türkiye’de yeni hafta başlıyor. Bu hafta mavi takım kaptanlığını hangi yarışmacı kazanacak?

Masterchef Türkiye’de yeni hafta mavi takım kaptanı kim olacak?

Masterchef Türkiye TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Yüksek reytingler alması ile bilenen ünlü gastronomi yarışmasında yeni hafta heyecanı başlıyor. Yeni haftada 18 yarışmacı kalırken son haftada elenen Bera’nın ardından yarışmacılar bu hafta elenmemek için yarışacaklar. Bu hafta yapılacak olan yarışmalar sonucunda 1 yarışmacı daha elenerek programa veda edecek.

MAVİ TAKIM KAPTANI BELİRLENİYOR

Masterchef Türkiye için yeni haftada mavi takım kaptanlığı çok kritik bir ödeme sahip olacak. Mavi takım kaptanı hem kırmızı takım kaptanını seçecek hem de takımına seçeceği yarışmacılarda diğer takım kaptanına göre bir adım önde olacak. Ayrıca mavi takım kaptanının bir de dokunulmazlık hakkı olacak. Eğer mavi takım haftayı 3-0 galibiyet ile kapatırsa Cumartesi günü yayınlanacak bölümde dokunulmazlığını kullanarak hiç yarışmaya girmeden bir sonraki hafta geçiş yapabilecek. Bu avantajları kullanmak için mavi takım kaptanlığı oyununda kıyasıya bir rekabet yaşanacak.

YAĞLAMA YAPACAKLAR

Mavi takım kaptanını belirleyecek olan yarışmada yapılacak yemek belli oldu. 18 yarışmacı Kayseri’nin ünlü yemeklerinden olan yağlama yapacaklar. 8 adet yağlama yapacak olan yarışmacılar şeflere bu yaptıkları yemeği beğendirmeye çalışacaklar. En iyi yağlama yemeğini yapan yarışmacı ise mavi takım kaptanı olarak ödülünü alacak. Yeni haftada bu yemek ile dengeler kurulacak ve yarışmanın haftalık seyri belli olacak.

Masterchef Türkiye’de rekabet iyice kızıştı. Yarışmacılar eleme potasına gitmemek için ekstra gayret sarf etmeye başladılar. Eleme potasında oynanan oyunlarda çok zor yemeklerin çıkıyor olması yarışmacıları oldukça zorluyor. Bundan dolayı eleme potasına gitmemek için yarışmacılar ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar.

SONRAKİ HABER