Masterchef Türkiye'de nefesleri kesen eleme gecesinde elenen yarışmacı belli oldu!

Masterchef Türkiye’de yeni bir eleme gecesi heyecanı daha yaşandı. 20 Ekim 2024 tarihli Masterchef Türkiye eleme gecesinde hangi yarışmacı elendi?

Masterchef Türkiye'de nefesleri kesen eleme gecesinde elenen yarışmacı belli oldu!

TV8’de yayınlanan Masterchef Türkiye’de yeni bir eleme gecesi daha nefesleri kesti. Hafta boyunca oynanan oyunlarda yarışmacılar kabus gibi geçecek olan eleme potasına düşmemek için gayret gösterdiler. Bu hafta eleme potasında mücadele eden yarışmacılar oldukça zorlandılar. Gecenin sonunda ise hayallerine ve yarışmaya veda eden isim belli oldu. Eleme gecesinde heyecanlı dakikalar yaşanırken hünerlerini gösteren yarışmacılar yeni haftada Masterchef Türkiye kadrosunda olabilmek için büyük bir rekabet içerisine girdiler.

ELEME POTASINDA KİMLER YARIŞTI?

Bu hafta eleme potasına düşen Masterchef Türkiye yarışmacıları oldukça merak edilmişti. Hafta boyunca yapılan oyunlarda eleme potasına gönderilen isimler Nigar, Akın, Nevzat, Emre, Onur, Eda, Alper oldular. Takım oyunlarından 6 isim eleme potasına düşerken 1 isim de son gün yarışmasında en zayıf tabağı yaparak eleme potasına düşmüştü. Bu 7 isim arasında çok zorlu bir rekabet yaşanırken bu sezonun en zor eleme potası oyunları oynandı.

İLK OYUNDA 3 KİŞİ KURTULDU!

Masterchef Türkiye’de eleme gecesinde iki aşamalı oyun oynandı. İlk oyunda en iyi tabağı yapan 3 yarışmacı eleme potasından kurtuldular. Bu aşamada yarışmacılara kızılcık tarhanası verilerek bu üründen yaratıcı bir yemek yapmaları istendi. 7 yarışmacı da hünerlerini gösterdiler ama sadece 3 kişinin tabağı geçecekti. Bu turda şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun kararları işle tabakları en çok beğenilen bu turda eleme potasından kurtulan isimler Emre, Onur ve Eda oldular.

SON TURDA HEYECAN DORUKTA

Elenecek olan yarışmacının belirlenmesi için yapılan son oyunda yarışmacılardan Somer Sivrioğlu’nun tabağını yapmaları istendi. Kendilerine verilen sürede bu tabağı yapmaya çalışan yarışmacılar hakkında karar şefler tarafından verildi. Bu aşamada en iyi tabağı yapan isim Nigar olurken ikinci en iyi tabağın sahibi olarak ise Emre açıklandı. Son ikiye kalan Akın ve Nevzat arasında ise en başarısız tabağın sahibi Nevzat olarak açıklandı. Nevzat bu karar ile yarışmaya veda eden isim oldu ve 12. haftaya girerken Masterchef Türkiye kadrosundan elendi.

SONRAKİ HABER