Masterchef Türkiye'de eleme potasına hangi yarışmacılar gitti?

Masterchef Türkiye’de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Haftanın ilk takım oyunu sonuçlanırken eleme potasına giden iki yarışmacı belli oldu. Masterchef’te eleme potasına hangi yarışmacılar gitti?

Masterchef Türkiye'de eleme potasına hangi yarışmacılar gitti?

TV8’in uzun soluklu yarışma programlarından olan Masterchef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Reyting listelerinde zirveyi zorlayan fenomen programda yarışmacılar yemek yapma konusunda hünerlerini sergileyerek yaptıkları yemekleri yarışmanın jüri üyesi olan Mehmet Yançınkaya’ya, Somer Sivrioğlu’na ve Danilo Zanna’ya beğendirmeye çalışıyorlar.

MAVİ TAKIM HEZİMETE UĞRADI

Masterchef Türkiye’de bu haftanın takım oyunları başladı. Son yayınlanan bölümde kırmızı ve mavi takım kıyasıya bir yarışma yaptılar. İlk takım oyunu ise tam anlamıyla hezimet ile sonuçlandı. Kırmızı takım büyük bir sükse yaparak ezici bir şekilde ilk takım oyununu kazanarak rahatladı. Mavi takımda ise yarışmacılar eleme potasına gitmemek için dokunulmazlık oyununa katılmak zorunda kaldılar.

ELEME POTASINA GİTMEMEK İÇİN YARIŞTILAR!

Dokunulmazlık oyununda yarışmacılara çikolata verilerek yemek yapmaları istendi. 10 yarışmacı çikolata kullanarak yemek yapmaya çalıştılar. Yarışmacılardan Bera yemek yapamayarak dokunulmazlık oyununda direkt olarak kendisini devre dışı bıraktı. Kalan yarışmacılar arasında ise gecenin dokunulmazlık oyununu kazanan tabağı şefler seçti. Dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı Alper oldu. Alper kendisini eleme potasından kurtarırken Bera'yı da eleme potasına gönderdi.

YARIŞMACILAR ELEME POTASINA GİDECEK 2. KİŞİYİ BELİRLEDİLER!

Dokunulmazlık oyununun sonuçlanmasının ardından ise Masterchef Türkiye’de konsey aşamasına geçildi. Bu aşamada mavi takım oyuncuları dokunulmazlık kazanan yarışmacı hariç olmak üzere her biri iki yarışmacıya oy kullandı. En fazla oyu alan yarışmacı olan Kaan ile eleme potasında giden ikinci isim olarak açıklandı. Açıklanan isim ile beraber bu hafta eleme potasına giden ilk iki yarışmacı netleşti.

Masterchef Türkiye’de bu hafta eleme potasına 3 gün yapılacak olan takım oyunları neticesinde toplamda 6 yarışmacı gidecek. Sonrasında ise eleme potasına gidecek olan son yarışmacı için ayrıca bir oyun oynanacak. Eleme potasına gönderilen 7 yarışmacı Pazar günü yayınlanacak olan programda kıyasıya bir rekabete girecekler. Bu rekabet neticesinde ise bu hafta Masterchef Türkiye’den elenecek olan yarışmacı belli olacak.

SONRAKİ HABER