Masterchef Türkiye'de bu hafta kim elendi, hangi yarışmacı veda etti?

TV8’de yayınlanan yemek yarışması Masterchef Türkiye’de eleme heyecanı yaşandı. Masterchef Türkiye yarışmasında hangi yarışmacı elendi?

Masterchef Türkiye'de bu hafta kim elendi, hangi yarışmacı veda etti?

Türkiye’nin reyting rekortmeni yemek yarışması programı Masterchef Türkiye’de heyecan aralıksız devam ediyor. Hafta boyunca kıran kırana yapılan yarışmalarda eleme potasına giden yarışmacılar 15 Eylül 2024 Pazar günü yayınlanan programda elenmemek için yarıştılar. Büyük bir rekabetin yaşandığı yarışmada yarışmacılar elenmemek için terlerinin son damlasına kadar mücadele ettiler.

ELEME POTASINDA KİMLER VARDI?

Masterchef Türkiye’de eleme potasında bulunan yarışmacılar çok zorlu bir akşamdan çıktılar. Beril, Ayşe, Akın, Nevzat, Kaan, Erim ve Hakan elenmemek için hünerlerini gösterdiler. Birbirinden yetenekli yarışmacıların yaptıkları yemekler şefler tarafından tadılarak karar verildi. Arkadaşlarından daha iyi yemek yapamayanlar ise oldukça zorlu bir akşam yaşamaya devam ettiler.

3 YARIŞMACI İLK OYUNDA KENDİLERİNİ KURTARDILAR

Masterchef Türkiye’de uygulanan sistem gereği eleme gecesinde iki oyun oynanıyor. İlk oyunda en iyi yemek yapan 3 yarışmacı eleme potasından kurtuluyor. Bu akşam yapılan yarışmada ilk oyunda başarılı olan yarışmacılar Ayşe, Kaan ve Akın oldular. Geri kalan 4 yarışmacı ise ikinci oyuna kaldılar ve çok zorlu bir yarışın içerisinde kendilerini buldular.

KİM ELENDİ?

Masterchef Türkiye eleme gecesinde ikinci oyunda Beril, Hakan, Nevzat ve Erim yer aldılar. Danilo Zanna’nın yaptığı yemeği en kötü yapan yarışmacı Masterchef Türkiye’ye veda etti. Bu kapsamda son oyunda en başarılı yemeği Hakan yaparak kendisini kurtardı. Sonrasında ise en başarılı yemek yapan isim Nevzat oldu. Beril ile Erim ise sona kaldılar. Bu iki ismin yemeklerini değerlendiren şefler elenen ismin Beril olduğunu açıkladılar. Yarışmaya başarılı bir şekilde dahil olan Beril bu sonuç ile beraber Masterchef Türkiye'ye veda etti.

SONRAKİ HABER