Masterchef Türkiye'de bu hafta hangi yarışmacı elendi, yarışmaya kim veda etti?

Ekranların çok izlenen yarışma programlarından olan Masterchef Türkiye’de eleme gecesi yaşandı. Bu hafta hangi yarışmacı elenerek Masterchef Türkiye’ye veda etti?

Masterchef Türkiye'de bu hafta hangi yarışmacı elendi, yarışmaya kim veda etti?

Türkiye’de ekranların çok izlenen yarışma programlarından Masterchef Türkiye’de eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca oynanan oyunlarda eleme potasına giden yarışmacılar belirlenmişti. Son programda ise Masterchef Türkiye’de yarışmacılar elenmemek için hünerlerini gösterdiler. TV8’in çok izlenen programı Masterchef Türkiye’de hangi yarışmacının veda ettiği açıklandı.

ELEME POTASI KRİZLE BAŞLADI

Masterchef Türkiye’de eleme potası heyecanı tam bir kriz ile başladı. 7 yarışmacı elenmemek için yarışmaya hazırlanırken bazı yarışmacıların eleme potasındaki yarışmacılara yardım etmek istemeleri kriz çıkardı. Kadın yarışmacılar Eda ve Şirin’in elenmemesi için Nigar ile Ezgi oldukça ilginç bir yol izlediler. Ellerinde not alışverişi yapan yarışmacılar arkadaşlarına avantaj sağlamak için yardımcı olmaya çalıştılar. Ancak bu uygulama ters tepti ve olayın içinde yer alan Eda ile Şirin ceza aldılar.

7 YARIŞMACI KAPIŞTI

Eleme potasında 7 yarışmacı yer aldı. Semih, Eda, Ayşe, Alper, Nevzat, Muratcan ve Şirin elenmemek için yarıştılar. Bu yarışmacılar ilk aşamada kendilerini kurtarmak için yemeklerini yaptılar. Ancak ilk aşamada sadece Semih, Nevzat ve Muratcan kendilerini kurtarabildiler. Son eleme turuna diğer 4 yarışmacı kaldı.

DANİLO ŞEF’İN TABAĞINI YAPMAK İÇİN YARIŞTILAR

Eleme potasında son 4’e kalan yarışmacılardan Danilo Zanna’nın bir tabağını yapmaları istendi. Bu tabağı en kötü yapan yarışmacı bu haftanın elenen ismi olacaktı. Yarışmacılara 45 dakikalık süre verilirken bu 45 dakika sonrasında değerlendirmeye geçildi. Değerlendirme en güzel tabağı yapan yarışmacı Eda olurken bu yarışmacı elenmekten kurtuldu. Sonrasında ise Alper ikinci en güzel tabağı yaparak kendisini kurtardı. Son iliye ise şirin ve Ayşe kaldı. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın ortak kararı ile bu hafta Masterchef Türkiye’de elenen yarışmacı Ayşe oldu.

SONRAKİ HABER