MasterChef Türkiye'de 100 bin TL ödülü kim kazandı, büyük ödül kimin?

MasterChef Türkiye yarışmasında dün akşam ödül oyunu oynandı. Yarışmacıların büyük ödülü almak için kıyasıya mücadele ettiği yarışmada 1 yarışmacı 100 bin TL’nin sahibi oldu.

MasterChef Türkiye'de 100 bin TL ödülü kim kazandı, büyük ödül kimin?

MasterChef Türkiye dün akşam ödül oyunu heyecanı vardı. 11 Ekim Cuma günü yarışmacılar arasında oynanan ödül oyunu ile yarışmacılar kabak ile birbirinden farklı yaratıcı tabaklar çıkardı. Kazanan isim ise ödülün sahibi oldu.

2 TABAK DEĞERLENDİRİLMEDİ

Öte yandan 2 yarışmacı şeflerin süre bitti demesine rağmen tabaklarına müdahale etmeye devam etmesi ile değerlendirmeye alınmadı. Akın ve Kaan süre bitmesine rağmen tabakta işlem yapmaya devam etti. Şeflerin açıklaması ile akın ve Kaan'ın tabakları değerlendirilmeye alınmadı.

Tabakları başarılı olan ve öne çağırılan isimler arasında Onur, Kerem, Ezgi, Emre, Nigar ve Eda vardı. Yarışmacılar dün akşam oynanan Türkiye Karadağ maçı sebebi ile de kırmızı t-shirt ve beyaz önlüklerini giyince ortaya görsel şölen çıktı.

Son 2’ye Kerem ve Nigar kaldı. Şeflerin daha başarılı bulduğu Nigar 100 bin TL’lik büyük ödülün sahibi oldu.

ELEME HEYECANI YARIN

MasterChef Türkiye’de her Pazar günü yarışmacılar için eleme heyecanı yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta son olarak yarışmadan Ayşe elenmişti. Bu haftanın eleme adayları bu akşam oynanacak olan son oyun ile birlikte belli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER