Masterchef Türkiye yeni bölüm bu akşam yok mu, ne zaman yayınlanacak?

TV8’in sevilen yarışma programlarından olan Masterchef Türkiye’nin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? 23 Ekim 2024 Çarşamba Masterchef Türkiye yeni bölüm yayınlanacak mı?

Masterchef Türkiye yeni bölüm bu akşam yok mu, ne zaman yayınlanacak?

Türk televizyonlarında en çok izlenilen yarışma programlarından olan Masterchef Türkiye için izleyiciler yeni bölüm araştırması yapmaya başladılar. Bu akşam Masterchef Türkiye’nin yeni bölümü yayınlanacak mı? Masterchef Türkiye yeni bölüm ertelendi mi? 23 Ekim 2024 TV8 yayın akışında hangi program var?

MASTERCHEF TÜRKİYE YENİ BÖLÜM KARARI

Masterchef Türkiye için yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oluyor. Her akşam yeni bölüm öncesinde Masterchef Türkiye’nin son bölümünün özeti yayınlanıyordu. Ancak bu akşam farklı bir uygulama yapıldı. Masterchef Türkiye’nin 20 Ekim pazar tarihli programının özeti yayınlanmaya başlandı. Bunun üzerine akıllara bu akşam yeni bölüm yayınlanmayacak mı sorusu geldi.

Ankara’da yapılan terör saldırısından dolayı Masterchef Türkiye’nin yeni bölümünün yayınlanmayacağı konusunda bir dedikodu yayılmaya başladı. Ancak buna dair herhangi bir açıklama yapılmış değil. TV8’de bu akşam Masterchef Türkiye’nin yeni bölümünün yayınlanacağına ilişkin fragmanlar yayınlanıyor. Ayrıca TV8 yayın akışında da bu akşam Masterchef Türkiye’nin yeni bölümü yer alıyor.

Masterchef Türkiye’nin yeni bölümünü izlemek isteyenler programın yayın saatinde TV8‘e bakmaları gerekiyor. TV8 bu konuda herhangi bir açıklama yapmadığı için yeni bölümün yayınlanması bekleniyor. Ancak insanların aklında bir son dakika iptal kararı olabileceği şüphesi de yer alıyor. Masterchef Türkiye izleyicilerin bu meraklı bekleyişleri programın yeni bölümünün saatinde son bulmuş olacak. Yapılan değerlendirmeler ise yeni bölümün bu akşam yayınlanacağı şeklinde.

SONRAKİ HABER