MasterChef Somer Sivrioğlu açıkladı! Ne kanseri, kanser mi oldu, sağlık durumu nasıl?

Ekranların fenomen yarışması MasterChef tüm hızı ile devam ederken Somer Sivrioğlu sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Somer şef kanser mi, ne kanseri, yarışmadan ayrılacak mı?

MasterChef Somer Sivrioğlu açıkladı! Ne kanseri, kanser mi oldu, sağlık durumu nasıl?

Türkiye'nin en uzun soluklu yarışma programları arasında yer alan MasterChef tüm hızı ile devam ederken Somer Şef tarafından yapılan açıklama büyük üzüntüye neden oldu. Yarışmada kendine has tarzı ile dikkat çeken ve sevilen Somer Sivrioğlu kanser hastalığına yakalandığını açıkladı. Yarışmadan önce Avusturalya'da yaşayan Sivrioğlu'nun açıklamaları takipçilerini üzerken sağlık durumu da belli oldu.

SOMER SİVRİOĞLU KANSER Mİ, SOMER ŞEF NE KANSERİ?

Posta Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Somer Sivrioğlu güneşten korunmanın önemine değinerek herkesin bu konuda dikkatli olmalarını istedi. Bu konuya dikkat çeken Sivrioğlu, 10 yıl önce cilt kanserine yakalandığını açıkladı.

Somer Sivrioğlu açıklamalarında "Cilt kanseri ciddi bir sorun. Ben bunu geçirdim. Avustralya'da yaşarken 10 yıl önce. Kafamda ciddi bir yarık vardır, çok ucuz atlattık kana karışmadı." diyerek hastalığı atlattığını duyurdu. 10 sene önce cilt kanseri olduğunu belirten Somer Şef hastalığı atlattığını duyurdu.

53 yaşında olan Somer Şef'in şu anda sağlık durumunun iyi olduğu ve yarışmada şefliğe devam edeceği ifade edildi. Haberi ilk duyan takipçileri üzülse de sağlık haberinin ardından derin bir nefes aldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER