MasterChef Semihcan elendi mi, diskalifiye mi edilecek? Yarışmayı terk etti

V8 ekranlarının sevilen ve uzun süredir ekranlarda olan yarışmalarından MasterChef Türkiye yeni bölüm fragmanında herkesi şoke eden bir olay yaşandı. MasterChef yarışmacısı Semiahcan Temiz ve jüri üyelerinden Mehmet Şef arasında tartışma çıktı.

MasterChef Semihcan elendi mi, diskalifiye mi edilecek? Yarışmayı terk etti

MasterChef yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Aktarılan son habere göre hafta başında yeni takımların belirlenmesi sonrasında oyunlar hızla başladı. Dün akşamki oyunu mavi takım kazanırken, kırmızı takım eleme adayı çıkardı.

Bu akşam için 2. Takım oyunu fragmanı ekranlara geldi. Ancak fragmanın sonunda Mehmet Şef ve Semihcan Temiz arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucunda yarışması Semihcan önlüğü bırakıp stüdyoyu terk etti. Peki, Semihcan elendi mi, diskalifiye mi edilecek?

“BU BÖYLE DEĞİLDİ” DEDİ

19 Eylül MasterChef yeni bölümü için fragman yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Semih’in bir yemeğin tadına bakarak, “Ben yediğimde bu böyle değildi” demesi üzerine jüri üyelerinden Mehmet Şef sinirlendi.

“HADDİNİ BİL”

Mehmet Şef, Semihcan’a sinirlenerek, “Seni buradan kolundan tuttuğum gibi atarım! Her yemek sonrası ‘Benim bildiğim böyle’ demen yeter’ Bizden iyi mi biliyorsun bu işi? Haddini bil!” demesi üzerine Semihcan önlüğünü bırakıp stüdyoyu terk etti.

Bu görüntüleri izleyen izleyenler Semihcan MasterChef’ten elendi mi, diskalifiye mi olacak sorusunu sormaya başladı.

MASTERCHEF SEMİHCAN ELENDİ Mİ?

MasterChef Semihcan’ın elenip elenmediği henüz belli değil. 19 Eylül MasterChef yeni bölümün ekrana gelmesi ile bu soru da cevabını bulacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER