MasterChef ödül oyununu kim kazandı, para ödülü ne kadar?

Masterchef Türkiye yarışmasında dün akşam büyük bir ödül oyunu oynandı. Yarışmacılar Eskişehir’e giderek 18 oyu almak için kıyasıya mücadele etti. Kazanan takım ikinci turu oynarken, 1 kişi büyük ödülün sahibi oldu. MasterChef ödül oyununu kim kazandı, para ödülü ne kadar?

MasterChef ödül oyununu kim kazandı, para ödülü ne kadar?

MasterChef Türkiye ödül oyunu sonucunda kazanan isim belli oldu. İlk turda 18 oyun büyük bir kısmını alan kırmızı takım ikinci tura kalarak hünerlerini sergiledi. Peki, MasterChef ödül oyununu kim aldı, MasterChef ödül ne kadar?

İLK TURU KIRMIZI TAKIM GEÇTİ

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’de ilk bölüm Eskişehir’de oynandı. Eskişehir’de yapılan yemeklerden en yüksek puanı alan kırmızı takım oldu. Kırmızı takım oyuncuları daha sonra stüdyoda en güzel yemeği yaparak para ödülü almak için bir daha yarıştı.

MASTERCHEF BÜYÜK ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

Yarışmacılar ikinci tur için kolları sıvadı. Şeflerin değerlendirmesine göre en başarılı tabağı yapan Eda yarışmanın kazanan ismi oldu. MasterChef ödülü 100 bin TL olarak açıklandı. Yarışmacıyı birincilikle tamamlayan Eda 100 bin TL’lik büyük ödülün sahibi oldu.

MASTERCHEF ELEME POTASINDA HANGİ İSİMLER VAR?

Hafta içerisinde oynanan oyunlarda eleme potasına giren isimler de belli oldu. Şu ana kadar Nevzat, Muratca, Eda, Semih, Şirin ve Alper eleme potasına giren isimler arasında oldu. MasterChef Türkiye eleme gecesi Pazar günü oynanacak. 1 yarışmacı MasterChef Türkiye macerasına son verecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER