MasterChef eleme adayları kim oldu? MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef Türkiye’de bu hafta son eleme adayları da belli oldu. Haftanın üçüncü takım oyununda eleme potasına girecek oyuncular için Manisa’ya gidildi. Manisa’nın yöresel lezzetlerini yapan oyuncular puanlarını aldı. Peki, MasterChef eleme adayları kimler oldu.

MasterChef eleme adayları kim oldu? MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef’te eleme heyecanı yaşandı. 5 Eylül Perşembe akşamı ekranlara gelen yeni bölümde kırmızı ve mavi takım eleme potasına girmemek için resmen varını yoğunu ortaya koydu.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Jürilerin oyları sonucunda potaya girmeyen takım oyuncuları bir hafta daha kendini garanti altına almış oldu. Kazanamayan takım ikinci etapta yeniden yarışarak bireysel dokunulmazlığı aldı. Peki, MasterChef’te son eleme adayı kimler oldu, bireysel dokunulmazlığı kim aldı?

MASTERCHEF MANİS’DA

MasterChef dün akşam ki bölümünde Manisa’daydı. Oyuncular bölgenin yöresel lezzetlerini en güzel şekilde hazırlayarak jüriden puan almaya çalıştı.

MSTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Dün akşamki MasterChef bölümünde dokunulmazlığı kazanan takım mavi oldu. Kırmızı takım yeniden aday çıkarmak için potaya kaldı.

İlk etapta bireysel dokunulmazlığı almak için kırmızı takım mücadele etti. Sıfır atık konsepti ile çalışan yarışmacılar arasından bireysel dokunulmazlığı alan isim Şirin oldu.

MasterChef eleme adayı ilk olarak Eda oldu. Şirin, Eda’nın adını söyledi. Oylamada ise Ayşe ve Zeynep eşit oy aldı. Kırmızı takımın kaptanı potaya Zeynep’i gönderdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER