Masterchef Ayşe kimdir, kaç yaşında, ana kadroya girdi mi?

Masterchef yarışmasının ana kadrosuna 9'uncu yarışmacı olarak giren Ayşe Ekiz'in hayatı merak ediliyor.

Masterchef Ayşe kimdir, kaç yaşında, ana kadroya girdi mi?

Yayladan Masterchef yarışmasına uzanan yolculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Ayşe Ekiz'in kim olduğu, kaç yaşında olduğu araştırılıyor.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef'te dün yine heyecan doruklarda yaşandı. Masterchef'te ana kadroya giren 9. yarışmacı Ayşe Ekiz oldu. Sempatik tavırlarıyla ilgi odağı olan ve izleyicilerin gönlünde taht kuran Ayşe Ekiz'in hayatı merak edildi. Masterchef ana kadrosuna 9'uncu yarışmacı olarak giren Ayşe Ekiz, yaptığı yemekle geçerli not alarak hedefine ulaştı.

Masterchef Ayşe kimdir, kaç yaşında, ana kadroya girdi mi?

MASTERCHEF AYŞE EKİZ KİMDİR?

Masterchef yarışmasında sempatik halleriyle dikkat çeken Ayşe Ekiz, 1998 yılında Afyonkarahisar'da doğdu. Eğitim hayatını da Afyonkarahisar'da geçiren Ekiz, tarım ve hayvancılık işi ile ilgileniyor. Ekiz, yaz aylarında tarlada, kış aylarında ise köyünde yaşıyor. 26 yaşındaki Ayşe Eliz bekardır. Online aşçılık eğitimleri alarak kendini geliştiren Ayşe Ekiz, mesleği ayrıntılı şekilde öğrenip bir işletme açmayı istediğini belirtti.

Masterchef Ayşe Ekiz'in ana kadroya giren 9. yarışmacı olması üzerine Ekiz'e sosyal medyada çok sayıda destek mesajı yağdı. Yorumlardan bazıları ise şu şekilde:

"Ayşe, inşallah birinci olacaksın. Şampiyon ol da görsünler!"

"Kendim çıkmış kadar sevindim ben de Ayşe kadar ağladım."

"Ayşe sayesinde hayatımda ilk defa bu yarışmayı izlemeye başladım."

"Saf ve temiz kalpli olmak... çok mutluyum emek kazandı nasırlı eller emekçi kız Ayşe."

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER