MasterChef ana kadroya kim girdi 6 Eylül, kim kazandı?

MasterChef ekranlarında bir önceki akşam eleme heyecanı vardı. Potaya girecek olan son isimde belli olduktan sonra dün akşam jüri üyeleri yedeklerden bir yarışmacıyı ana kadroya aldı. Peki, MasterChef ana kadroya kim girdi, kim kazandı?

MasterChef ana kadroya kim girdi 6 Eylül, kim kazandı?

MasterChef ana kadroya katılan 5. İsim de belli oldu. Yarışmacılar bu akşam sadece 1 yemek yaparak ana kadro için şansını zorladı. Peki, 6 Eylül MasterChef ana kadroya hangi isim geçti, kim kazandı?

Dün akşam yayınlanan bölümün Türkiye Galler maçı sonrasında olmasından dolayı yarışmacılar sadece 1 yemek yaptı. 6 Eylül Cuma MasterChef yeni bölümünün ekranlara gelmesi ile ana kadroya geçen isim de netlik kazanmış oldu.

TORTELLİNİ YAPTILAR

Yarışmacılardan dün akşamki bölümde sadece 1 yemek istendi. Ana kadroya girmek için çabalayan yedek yarışmacılar dün akşam en güzel Tortellini’yi yaparak kadroya girmeye çalıştı.

MASTERCHEF ANA KADROYA GİREN YARIŞMACI KİM?

Dün akşam en güzel Tortellini’yi yapan yarışmacı Erim oldu. Ana kadroya girmeye hak kazanan 5. yarışmacının Erim olduğu açıklandı.

MASTERCHEF KİM ELENDİ?

MasterChef eleme gecesi henüz düzenlenmedi. Ancak potaya girecek olan 6 aday da netleşti. Buna göre bu haftanın eleme adayları kırmızı takımdan Nigar, Beril, Eda ve Zeynep olurken mavi takımın eleme adayları Alper ve Muratcan oldu.

Bu hafta oynanan takım oyunlarında kırmızı 1 oyun mavi ise 2 oyun kazanmıştı. MasterChef bu akşamki bölümünde kimin eleneceği belli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER