Masterchef 2024 ana kadroya kim girdi? 8. önlüğü kim kazandı?

Milyonlar tarafından ilgi ve beğeni ile takip edilen yarışmada ana kadroyu belirleme süreci devam ediyor. Kendilerinden istenen yemekleri en iyi yapan yarışmacı yoluna devam ediyor.

Masterchef 2024 ana kadroya kim girdi? 8. önlüğü kim kazandı?

Yayınlandığı günlerde reytinglerde üst sırada yer alan Masterchef yarışmasında süreç adım adım ilerliyor. Yarışmacılar ana kadronun içinde yer alıp Masterchef 2024'te ilerlemeyi istiyor. Bu kapsamda devam eden yarışmada ana kadroda bulunacak isimler birer birer belirleniyor.

BİR KİŞİ DAHA SEÇİLDİ

7. kişininde belli olmasından sonrasında gözler 8. ana kadro yarışmacısının kim olacağına çevrilmişti. Somer, Danilo ve Mehmet Şefin oluşturduğu jüri heyeti yine iki aşamalı bir eleme süreci yaptı.

İlk oyun devam ederken korkutan bir an yaşandı. İlk yemeğin tamamlanması ve tadım sürecine geçilirken Beril rahatsızlandığını söyledi. Çevredekileri de tedirgin eden gelişme sonrasında Beril'e sağlık ekipleri müdahale etti.

ANA KADRO TAMAMLANMAK ÜZERE

Bu sürecin ardından ikinci aşamaya geçen isimlerin Şirin, Akın, Alper, Enes, Ayşe, Umut olduğu söylendi. Bu adaylar içerisinden ise ana kadroya girmeye hak kazanan ismin Alper olduğu açıklandı. Böylece yarışmanın 8. ismi daha belirlendi.

Masterchef ana kadro belirleme süreci 10. yarışmacı ile son bulacak. Bu sürecin tamamlanmasının ardından yarışmada asıl devir başlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER