Masterchef 16 Eylül kim kazandı, mavi kaptan oldu? Takım kaptanı ve yeni takımlar

Masterchef yeni takımlar belli oldu. 16 Eylül Masterchef kim kazandı sorusu yanıt buldu, mavi takım kaptanı belirlendi. Ardından yeni haftanın kırmızı ve mavi takımları kuruldu. İşte yeni takımlar...

Masterchef 16 Eylül kim kazandı, mavi kaptan oldu? Takım kaptanı ve yeni takımlar

Türkiye'nin en uzun soluklu yarışma programları arasında yer alan Masterchef reyting rekorları kırmaya devam ederken bir Pazartesi klasiği olarak dün kaptanlık düellosu oynanmıştı. Şefler kaptanlık yarışında takım kaptanı olmak isteyen yarışmacılardan en lezzetli lahmacunu yapmalarını istemişti. Lahmacun yarışında kaptan belirlenirken mavi takım kaptanı, rakibi olacak kırmızı takım kaptanını belirledi ve yeni takımlar kuruldu.

MASTERCHEF KİM MAVİ KAPTAN OLDU, 16 EYLÜL MASTERCHEF KİM KAZANDI?

Yedek kadrodan ana kadroya geçecek olan yarışmacalara tanınan kontenjan sona ererken şampiyonluk yarışında geri sayım başlamış oldu. Dün oynanan kaptanlık yarışını en lezzetli lahmacunu yapma başarısını gösteren ilk 6 isim Nigar, Alper, Yudum, Zübeyde, Beyza ve Kaan oldu. Şefler bu kişiler arasında mavi takım kaptanı olarak Alper'i seçtiler. Alper karşısına rakip olarak kırmızı takım kaptanı olarak Erim'i seçti.

Masterchef 16 Eylül kim kazandı, mavi kaptan oldu? Takım kaptanı ve yeni takımlar

Oyun sonunda takımlar ise şu şekilde kuruldu:

16 Eylül Mavi Takım Kadrosu: Alper (Kaptan), Onur, Emre, Eda, Kerem, Şirin, Ezgi, Nigar, Muratcan ve Nevzat.

16 Eylül Kırmızı Takım Kadrosu: Erim (Kaptan), Semih, Kaan, Zübeyde, Beyza, Yudum, Hakan, Ayşe, Bera ve Akın.

İki takım arasında ilk oyun ise bugün oynanacak. Yeni bölüm fragmanında Beyza'nın sinirli halleri dikkat çekerken sosyal medyada da beyzanın niyen sinirlendiği konusunda yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER