Marvel'in Blade belirsizliği devam ediyor

Avengers Endgame sonrasında hızlı bir çöküş dönemine giren Marvel hayranlarının yeniden ilgisini toplamak için eski oyuncuları yeni filmlerde kadrolara dahil etmeye başlamıştı. Öte yandan önceki dönemlerde duyurulan ve çıkması beklenen filmler ile ilgili yeni gelişmelerde yaşanıyor.

Marvel'in Blade belirsizliği devam ediyor

Marvel Sinematik Evreni diziler ve filmler ile genişlemeye ve farklı karakterler beyazperdeye getiriliyor. Çıkacak filmler ve diziler ile ilgili gelişmeler Marvel hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

Marvel geçtiğimiz dönemlerde bir döneme damga vuran karakterlerinden olan Blade'yi yeniden ekranlara taşıyacağını açıklamıştı. Vampir avcısı olan Blade karakteri Wesley Snipes tarafından 3 film olarak beyazperdeye gelmişti.

TAKVİMDEN ÇIKARILDI

Marvel Sinematik Evreninin 2008'de başlamasının ardından kendine solo film yapılan karakterler evren içine dahil edilmişti. Bu karakterlerden birisinin de Blade olacağı ve bu sefer Mahershala Ali tarafından canlandırılacağı açıklanmıştı. Hayranlar bu filmi beklerken Wesley Snipes ikonik rolü Blade ile yıllar sonra yeniden Deadpool ve Wolverine filminde yer almıştı.

Marvel'in çıkacağını duyurduğu Blade ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Beyazperde.com'da yer alan habere göre Blade Marvel'in sahibi olan Disney'in yayın takviminden çıkarıldı. Film hazırlıkları döneminde yaşanan olumsuzluklar, yönetmen ve yazar değişiklikleri gibi durumlar Blade'nin yapım sürecini etkiledi. Filmin son olarak gelecek yapımlar arasından çıkarılması akıbetinin belirsizliğini gözler önüne serdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER