Magazin gündemini sarsan iddia! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkı tam gaz devam ediyor

Magazin gündemini en çok meşgul eden konular arasında yer alan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ilişkisinde sular durulmuyor. İkilinin ayrıldıkları yönünde açıklamaları olsa da magazin masalarında bu günlerde barışma iddiaları yer alıyor. Söz konusu iddialara bir yenisi daha eklenirken ikilinin aşklarına kaldıkları yerden devam ettikleri ileri sürüldü.

Magazin gündemini sarsan iddia! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkı tam gaz devam ediyor

2023 yılında magazin basınında en çok konuşulan ilişkilerin başında Star TV ekranlarının izlenen dizisi ‘Yalı Çapkını’nın başrolleri Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir yer almıştı. Yaz döneminde çıktıkları tekne tatilinde dudak dudağa yakalanan ikili yurt dışı tatili ile de uzun bir konuşulmuştu.

Popüler dizinin başrollerinden geçtiğimiz hafta ayrılık sinyalleri gelmiş, iki taraf da yalnızlık açıklamaları ile dikkatleri çekmişti. Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun ayrıldıkları konuşulurken ortaya bir iddia daha atıldı.

MERT RAMAZAN DEMİR İLE AFRA SARAÇOĞLU BARIŞTI MI?

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkının tam gaz devam ettiğini iddia etti. Yalı Çapkını dizisinde başrolü paylaştığı oyuncu Mert Ramazan Demir ile birlikteliği olan oyuncu Afra Saraçoğlu, aylardır rol arkadaşı ile ilişkisi hakkında sessiz kalmayı tercih ediyordu. Uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen Saraçoğlu, özel hayatıyla ilgili suskunluğunu bozarak muhabirlere Mert Ramazan Demir ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Magazin gündemini sarsan iddia! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkı tam gaz devam ediyor

Saraçoğlu, "Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok." ifadelerine yer verirken bu açıklamadan kısa süre sonra ise "Hayatımda kimse yok. Çok mutluyum. Olmasına gerek var mı? Kendimle çok mutluyum ve huzurluyum" demişti. Mert Ramazan Demir de muhabirlerin sorusu üzerine, hayatında kimsenin olmadığını ifade ederken Akay, Saraçoğlu ve Demir aşkının tam gaz devam ettiğini açıklayarak reyting kaygısı yaşayan yapım firmasının baskısı nedeni ile ünlü çiftin ayrılık açıklamaları yaptığını iddia etti.

Magazin gündemini sarsan iddia! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkı tam gaz devam ediyor - Resim : 2

Bununla beraber çiftin hal birlikte olduğu ve dizi yapımcılarının çiftin birlikte olmalarını gizlemelerini istemelerinden kaynaklı olarak ayrılık imajı çizdiklerini belirterek çiftin gizlice görüşmeye devam ettiklerini ileri sürdü. Söz konusu iddialarla ilgili olarak Saraçoğlu ve Demir'in yanıtı da şimdiden merak konusu oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER