Madonna genç sevgiliden vazgeçmiyor! 28'lik aşkı ile el ele görüntülendi

Şarkıları ve yasantisi ile dillerden düşmeyen Amerikalı şarkıcı Madonna 66. yaşına girmeye hazırlanıyor. Aradan geçen yıllara rağmen enerji ve heyecanını kaybetmeyen Madonna bunu özel hayatında da gösteriyor.

Madonna genç sevgiliden vazgeçmiyor! 28'lik aşkı ile el ele görüntülendi

Daha önce 2 evlilik yapan Madonna 2008 yılındaki boşanmasının ardından bir evlilik yapmamıştı. Aradan geçen süre zarfında çeşitli ilişkileri olan ünlü yıldızın son olarak 28 yaşında birisi ile birlikte olduğu öğrenildi. Daha öncede yan yana geldiği isim ile artık aşkını gizlemeyen Madonna İtalya sokaklarında sevgilisiyle el ele görüldü.

SEVGİLİSİNDEN TAM 37 YAŞ BÜYÜK

Rahat ve neşeli tavırları dikkat çeken Madonna sevgilisi ile arasındaki yaş farkından dolayı bir kez daha gündem oldu. ünlü sanatçı yeni sevgilisinden tam 37 yaş büyük olmasından dolayı magazin gündeminde üst sıralarda yer almayı başardı.

16 Ağustos'ta doğum gününü İtalya'da kutlayacak olan Madonna'nın bundan sonrasında sevgilisiyle tekrar görüntü vermesi bekleniyor. Ünlü ismin özel hayatı ülkemizde de hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

YENİ YAŞINA İTALYA'DA GİRECEK

Madonna'nın sevgilisinin adının Akeem Morris ve kendisinin Jamaikalı olduğu öğrenildi. Sevgilisi Madonna ile İtalya sokaklarında rahatlıkla gezen Morris'in Madonna'ya gösterdiği ilgi dikkatlerden kaçmadı.

28 yaşındaki futbolcu olduğu öğrenilen Morris'in neşeli tavırları ve gülümsediği anlar dikkatlerden kaçmadı iki ismin bundan sonraki açıklamaları ve yap hareketler merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER