Liam Payne öldü mü, neden öldü? One Direction Liam Payne kimdir, kaç yaşında?

One Direction eski üyelerinden olan Liam Payne’nnin öldüğü haberi tüm dünyayı şoke etti. İngiliz şarkıcı Liam Payne neden öldü, kaç yaşındaydı, ölüm sebebi ne? One Direction hayranları gelen ölüm haberi sonrasında konuyu sosyal medyada TT yaptı.

Liam Payne öldü mü, neden öldü? One Direction Liam Payne kimdir, kaç yaşında?

Aktarılan son habere göre Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te kalan Liam Payne kaldığı otelin balkonundan düşerek ölü bulundu. İddiaya göre bölgedeki görgü tanıkları uyuşturucu ve alkolün etkisinde olan bir saldırganın otelde olabileceğini belirterek polisi aradığını söyledi.

Liam Payne neden öldü, kaç yaşındaydı? One Direction grubunda Zayn Malik, Niall Horen, Louis Tomlinson ile birlikte grup içerisinde olan Liam Payne ölü bulundu. Grup dünya çapında büyük bir ün kazanmışken son yıllarda üyelerin ayrılarak kendilerine yol çizdiği duyurulmuştu.

LİAM PAYNE NEDEN ÖLDÜ?

Aktarılan son habere göre eski One Direction üyesi Liam Payna hayatını kaybetti. Otel dışında ölen başarılı şarkıcının otelin üçüncü katından düştüğü ve ölü bulunduğu ifade edildi.

Liam Payne öldü mü, neden öldü? One Direction Liam Payne kimdir, kaç yaşında?

Olay yerine gelen ambulans ekipleri şarkıcının otelin iç avlu kısmında zeminde ölü bulunduğunu doğruladı.

LİAM PAYNE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

29 Ağustos 1993 yılında dünyaya gelen Liam Payne, One Direction üyesiydi. 2008 yılında The X Factor yarışmasına katılan Liam Payne’ye jüri üyeleri 2 yıl sonra gelmesini söylemiş. 2 yıl sonra yarışmaya katılan başarılı şarkıcı 4 evet almış ve Boot Camp’a katılmış. Burada elenmesi üzerine elemeleri geçemeyen diğer grup üyeleri Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan ve Harry Styles ile grubu kurdular.

Grup 2016 yılında dağılmış, şarkıcılar kendi yollarını çizmişti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER