Kurtlar Vadisi yeniden mi başlıyor? Pana Film resmi açıklamayı yaptı!

Türk televizyon tarihinin en ünlü ve uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi dizisi 2003 - 2016 yılları arasında farklı isimlerle yayınlanmaya devam etmiş ve dünya genelinde bir çok ülkede izlenmişti. Son günlerde dizinin tekrar başlayacağına dair ciddi iddiaların ortaya atılmasının ardından yapımcı şirketten resmi açıklama geldi.

Kurtlar Vadisi yeniden mi başlıyor? Pana Film resmi açıklamayı yaptı!

2003 yılında yayınlanmaya başlamasının ardından ülke televizyonlarının ezber bozan yapımları arasında yer alan Kurtlar Vadisi dizisi 2005 yılında final yaptıktan sonra 2007 yılında önce Kurtlar Vadisi Kaos ardından Kurtlar Vadisi Pusu adıyla devam etmişti.

2016 yılında sezon finali yaptıktan sonra devam etmeyen dizinin bölümleri halen günümüzde ilgi ile takip edilirken son zamanlarda bir iddia ortaya atıldı. Dizinin başrol oyuncusu olan ve yapımcı şirket Pana Film'de de söz sahibi olan Necati Şaşmaz'ın dizinin geri döneceğine dair açıklamalar yaptığı iddia edilmiş, hatta dizinin online dizi-film izleme platformunda yayınlanacağı şeklindeki ifadeler kısa sürede sosyal medyada geniş yer bulmuştu.

Kurtlar Vadisi yeniden mi başlıyor? Pana Film resmi açıklamayı yaptı!

YAPIMCI ŞİRKETTEN NET AÇIKLAMA!

Kurtlar Vadisi dizininin haklarını elinde bulunduran ve dizi ile özdeşleşen yapımcı şirket Pana Film iddiaların ardından bir açıklama yayınladı. Şirket iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Pana Film tarafından yapılan paylaşım metninde “Yapılan haberler ve paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Konuyla alakalı tekzip ilgililerine iletilmiştir” denildi.

Şirket açıklamasını “Haberleri ve gelişmeleri kaynağından öğrenmek adına sadece yapımcı olan şirketimizin ve Sayın Necati Şaşmaz'ın yapacağı açıklamaları dikkate almanızı rica ederiz” diyerek sonlandırdı.

HAYAL KIRIKLIĞI

Yapılan açıklama sonrası dizinin hayranları yaşanan gelişmeden dolayı hayal kırıklığına uğradıkları ifade eden paylaşımlarda bulundu. Dizi için önümüzdeki günlerde farklı gelişmeler olup olmayacağı şu an için bilinmiyor.

SONRAKİ HABER