Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen hastaneye mi kaldırıldı, sağlık durumu nasıl?

Tüm Türkiye'de en çok izlenen TV dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'den hayranlarını üzen haber geldi. Gelen haber ardından Tanrıöğen'le ilgili son geliişmeler merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen hastaneye mi kaldırıldı, sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde...

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen hastaneye mi kaldırıldı, sağlık durumu nasıl?

Show TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncularından Settar Tanrıöğen'den hayranlarını üzen haber geldi. Tanrıöğen, beyin kanaması geçirdi. Ünlü oyuncunun beyin kanaması geçirdiğinin açıklanması ardından hayranları derin üzüntüye boğulurken Tanrıöğen'in sağlık durumunun nasıl olduğu araştırılmaya başlandı.

Tanrıöğen'in haberini duyuran Ebru Destan, oyuncunun başarılı bir ameliyat geçirdiğini açıkladı.

SETTAR TANRIÖĞREN'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Beyin kanaması geçiren ünlü oyuncu, hemen hastaneye kaldırıldı. Ardından ameliyata alınan Tanrıöğen, başarılı bir operasyon geçirdi. Destan, ameliyatın başarılı gerçekleştiğini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş ise Tanrıöğen'in bir süredir denge, hafıza kaybı ve halsizlik yaşadığını aktarırken oyuncunun tahlillerinde beynindeki bir damarında kanama tespit edildiğini açıkladı.

Usta oyuncu, dün gece saat 01.00'da ameliyata alındı ve operasyonu 2 saat sürdü. Sabah saatlerinde ise uyanan ve sağlık durumu iyi olan Tanrıöğen, bir hafta istirahat edecek.

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'den gelen üzen haber ardından ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğunun öğrenilmesiyle hayranları oldukça sevindi. Tanrıöğen için geçmiş olsun dileklerini hayranları, sosyal medya hesapları üzerinden iletti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER