Kızılcık Şerbeti izleyenleri şoke olacak! Giray ve Heves diziden peş peşe ayrılacak

Show TV ekranlarında her Cuma günü yeni bölümü ile ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti, yeni sezona bomba gibi bir girişle başlamıştı. Dizide önemli bir vedanın yaşanılacağı öğrenildi. Giray ve üvey annesi Heves diziden ayrılıyor.

Kızılcık Şerbeti izleyenleri şoke olacak! Giray ve Heves diziden peş peşe ayrılacak

Kızılcık Şerbeti dizinde sular bir türlü durulmuyor. Son 3 yıldır ekranlara gelen dizi liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. Dizinin yeni sezonunda Doğa ve Giray’ın aşkı ile evliliği en sık konuşulan konular arasında yerini almıştı. Ancak senaristlerden Giray ve üvey anne ile ilgili skandal bir hikaye kurgulanmış, konu gündem olmuştu.

HEVES VE GİRAY DİZİDEN ÇIKIYOR

Konu ile ilgili Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kızılcık Şerbeti dizisinde üvey anne Heves ve Giray karakteri diziden ayrılacak. Heves ile ilgili olan hikaye hem istenilen gibi sonuç vermediği hem de tepkilere neden olduğu için senaryonun farklı yönde ilerleyeceği öğrenildi.

DOĞA VE FATİH YENİDEN BARIŞACAK MI?

Aktarılan habere göre önce dizide Heves karakterine hayat veren Şebnem Dönmez, daha sonra da Giray’a hayat veren Kaan Taşaner diziden ayrılacak. Bu haber sonrasında izleyenler Doğa ve Fatih’in yeniden bir araya gelip gelmeyeceğini merak ediyor.

Diğer yandan Görkem oyunlarına devam ederken, izleyenler bir an önce Fatih’in gerçekleri görmesini bekliyor. Kızılcık Şerbeti yeni bölümleriyle her Cuma saat 20.00'de Show TV ekranlarında izleyenlerle buluşuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER