Kıvanç Tatlıtuğ'un sıradaki projesi belli oldu! Bu sefer kamera arkasında

Türkiye'nin son dönemdeki en yakışıklı ve başarılı oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ son olarak Aile dizisinde yer almıştı. Ünlü oyuncu yine önemli bir proje içinde yer alacak.

Kıvanç Tatlıtuğ'un sıradaki projesi belli oldu! Bu sefer kamera arkasında

2017 yılında hayatını kaybeden ve özellikle 60'lı yıllarda gerçekleştirdiği banka soygunları ile akıllarda yer edinen Necdet Elmas'ın hayatının dizi olacağı haberi geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'da projenin içinde yer alacak.

İlk okunduğunda Kıvanç Tatlıtuğ'un başrol oyuncusu olacağı ihtimali akıllara gelse de öyle bir durum şu an için bulunmuyor. Ay yapım imzalı projede Kıvanç Tatlıtuğ yapımcı olarak yer olacak.

DİZİ İLE İLGİLİ BİLGİ SAYISI ŞU AN İÇİN ÇOK KISITLI

Şu an dizinin oyuncu kadrosunda kimlerin olacağına dair bir bilgi bulunmuyor. Bilinen bilgiler sadece dizinin senaristinin Levent Cantek olacağı ve Necdet Elmas'ın oğlunun yazdığı Babam Gangsterdi Ama Ben Çocuktum kitabının kaynak olarak alınacağı oldu.

Dizinin oyuncu kadrosu ve yayın tarihi ile ilgili bilgilerin önümüzdeki günlerde gelmesi bekleniyor. Ay yapımın bir çok fenomen dizinin yapımcılığını üstlenmiş oluşu gelecek diziye dair beklentinin artmasını da beraberinde getiriyor. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ'un yapımcı olacağı şeklinde haberlerin çıkması dizininin henüz geliştirilme aşamasındayken ciddi bir reklam yapmasına neden oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER