Kıvanç Tatlıtuğ ülkeyi terk ettiği iddialarına son noktayı koydu!

Türkiye'nin son yıllardaki en başarılı aktörlerinden birisi olarak gösterilen ve yurt dışında da büyük bir hayran kitlesi olan Kıvanç Tatlıtuğ kendisi ve ailesi ile ilgili iddialara net bir cevap verdi. Tatlıtuğ söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kıvanç Tatlıtuğ ülkeyi terk ettiği iddialarına son noktayı koydu!

Geçtiğimiz günlerde Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer Tatlıtuğ'un çocuklarının eğitimi için yurt dışına taşınacağı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Ülkesine sevgisini ve bağlılığını her fırsatta vurgulayan yakışıklı oyuncunun böyle bir karar aldığı şeklindeki iddialar hayranları arasında ve magazin dünyasında geniş yer edinmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Serenay Sarıkaya ile birlikte başrolünde yer aldığı Aile dizisinin final yapmasının ardından taşınmaya başlayacağı şeklindeki iddiaların ardından konunun birinci muhatabından yanıt geldi. Tatlıtuğ yaptığı açıklama ile haklarında çıkan iddiaları yalanladı.

Kıvanç Tatlıtuğ ülkeyi terk ettiği iddialarına son noktayı koydu!

“BEN BURADA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUM”

X hesabından bir paylaşım yayınlayan Tatlıtuğ iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Kıvanç Tatlıtuğ “Kaçıyorlar ülkeden, çocuklarının eğitimi için Londra’ya taşınıyorlar haberi doğru değildir. Hayır taşınmıyoruz. Film, dizi, reklam projelerim burada ve ben burada çalışmaya devam ediyorum. Ayrıca oğlum daha 21 aylık Bu haberlere itibar etmeyin. Sevgiler” diyerek net bir cevap verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un 7 ay sonra X hesabından yaptığı paylaşım 1 milyondan fazla görüntülenme aldı. Hayranları ise kendisinin bu açıklama yapmasından çok memnun olduklarını ifade eden yorumlarda bulundular.

Kıvanç Tatlıtuğ son olarak bir dizi ve film izleme platformunda vizyona giren “İstanbul için son çağrı” adlı yapımda Beren Saat ile birlikte rol almıştı. Yakışıklı oyuncunun önümüzdeki günlerde yeni yapımlarda yer alması bekleniyor.

SONRAKİ HABER