Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan anlar! Bir ilk yaşandı!

Ekranların sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk yaşandı. Yarışmacı, 200 bin TL'lik soruya 4 jokeriyle geldi.

Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan anlar! Bir ilk yaşandı!

ATV'nin sevilen ve ilgiyle takip edilen programı Kim Milyoner Olmak İster yarışması büyük bir heyecanla takip ediliyor. Yarışmada bir ilk yaşandı ve kadın yarışmacı 200 bin TL'ye dört joker hakkıyla gelen ilk yarışmacı oldu.

Kim Milyoner Olmak İster yarışması, ATV'nin reytingleri altüst eden programlardan biri olarak öne çıkıyor. Bu hafta yarışan kadın yarışmacı ise bir ilke imza attı. Yarışmacılardan Seda Aslankara Abanoz, 200 bin TL'ye dört joker hakkıyla gelen ilk yarışmacı oldu. Programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ise büyük şaşkınlık yaşadı. Kenan İmirzalıoğlu da şaşkınlığını gizleyemedi "Bir ilk" diyerek Seda Aslankara Abanoz'u tebrik etti. Abanoz, milyonluk ödüle yaklaştığı soruda kullandığı joker ile soruyu yanlış cevapladı ve yarışmadan elendi. O aşamaya kadar gelen yarışmacının yanlış cevap vererek yarışmadan elenmesi ise üzdü.

Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan anlar! Bir ilk yaşandı!

"İLK DEFA ŞÖYLE BİR GERÇEKLE KARŞI KARŞIYAYIZ"

Kenan İmirzalıoğlu, Seda Aslankara Abanoz'u tebrik ederek "Seda Hanım yürekten tebrik ediyorum ilk defa şöyle bir gerçekle karşı karşıyayız 200 bin liraya 4 jokeriyle gelen ilk yarışmacısınız" ifadelerini kullandı. Abanoz'un karşısına 200 bin TL değerinde, "TDK Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü'ne göre, ''Aç tavuk kendini şeklinde başlayan atasözünün devamı nasıldır?" sorusu çıktı.

Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan anlar! Bir ilk yaşandı! - Resim : 2

Karşılaştığı soruya cevap verme konusunda zorluk yaşayan yarışmacı soruda telefon joker hakkını kullanmak istedi. Abanoz, yanlış seçeneği söyleyince ise yarışmadan elendi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER