Kenan Işık hayatını kaybetti! Hastalığı neydi, neden vefat etti?

Türk televizyonlarının sevilen ismi 10 yıldır geçirdiği rahatsızlıktan ötürü komada yatıyordu. Sağlık durumu merak edilen isimden hayranlarını üzen haber geldi.

Kenan Işık hayatını kaybetti! Hastalığı neydi, neden vefat etti?

Sunmuş olduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile 7'den 70'e seyircilerin sevgilisi olan Işık ek olarak bir çok televizyon ve dizi yapımında yer almıştı. 2014 yılında evinde yaşadığı kaza sonucu beyin kanaması geçiren Işık o zamandan beri gözlerden uzak bir şekilde tedavi görüyordu.

ÜNLÜ OYUNCU SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Komada olan ve akıbeti merak edilen Kenan Işık'tan üzücü haber öğle saatlerinde geldi. Ünlü oyuncunun 10 yıllık koma sürecinin sonucunda 76 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı.

Ölüm haberi kısa sürede günün en çok konuşulan isimleri arasına giren Kenan Işık'ın vefatına dair detaylı bir açıklama yapılmadı. İyileşmesini ve yeniden ayağa kalmasını bekleyen hayranlarını hasa boğan haber sonrasında Kenan Işık için taziye mesajları paylaşılmaya başlandı.

SAĞLIK DURUMU İLE SIK SIK GÜNDEME GELİYORDU

Yaşadığı beyin kanaması sonrasında kendisine dair hiç bir görüntü paylaşılmayan Kenan Işık'ın durumunun nasıl olduğu çeşitli dönemlerde adından söz ettiriyordu. Işık'ın gözlerden uzak bir şekilde tedavisine devam edilirken evinde yaşamını sürdürdüğü biliniyordu. Ünlü oyuncunun cenaze işlemlerinin tamamlanmasının ardından kısa zaman içinde toprağa verilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER