Kenan Doğulu'dan komşularına doğum günü özrü

Türk Pop Müziğinin sevilen isimlerinden Kenan Doğulu geçtiğimiz gün 50 yaşına bastı. Ünlü şarkıcı doğum günü kutlamasının ardından yaptığı hareketle takdir topladı.

Kenan Doğulu'dan komşularına doğum günü özrü

Bir döneme damgasını vurmuş ve milyonlarca kişi tarafından dinlenen şarkılara imza atan Kenan Doğulu 31 Mayıs akşamı ünlü isimlerin katıldığı bir parti düzenledi. Renkli görüntülerin yaşandığı ve çok sayıda ünlü ismin katıldığı doğum günü partisi ile ilgili şaşırtan bir detay çıktı.

Kenan Doğulu'nun Acarkent'te verdiği doğum günü partisi öncesi komşularına oluşabilecek rahatsızlıktan ötürü özür niteliği taşıyan bir yazı gönderdiği öğrenildi. Doğulu tarafından komşularına gönderilen mesajda şu ifadeler yer aldı;

GÜRÜLTÜ İÇİN ÖZÜR DİLENDİ

"Her sene 31 Mayıs'ta sizlere verdiğimiz geçici rahatsızlık için önden özür diliyorum biliyorsunuz. Bu cuma da evde, bahçede, eş, dost ve ailemle bir araya gelip 50. yaş günümü kutlayacağız. Normalden biraz daha kalabalık olacağımız için doğal olarak konuşma ve müzik gürültüsü daha fazla olacaktır. Şimdiden affınıza sığınarak bir gecelik sabır ve anlayış rica ediyorum. Olası bir ihtiyaç, uyarı veya destek için bize ulaşmanız gerekirse güvenlik ve koordinasyon müdürümüz Vahdet Bey'e ulaşabilirsiniz. Katılmak isterseniz de bekleriz, listeye eklenmek için lütfen isimlerinizi iletiniz"

Kenan Doğulu'dan komşularına doğum günü özrü

Doğum gününe eşi Beren Saat ile Aşkı Memnu dizisinden rol arkadaşı olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem ile Yılmaz Erdoğan gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.

Kenan Doğulu'dan komşularına doğum günü özrü - Resim : 2

BEREN SAATLE EVLENMİŞTİ

Kenan Doğulu mutlu bir evlilik yapması ile de biliniyor. Pop yıldızı 2014 yılında hayatını dizi ve film oyuncusu Beren Saat ile birleştirmişti. O zamandan bu zamana sık sık kameraların karşısına geçen çift magazin dünyasında uzun sürmesi ile takdir toplayan ilişkilerden olmuştu.

SONRAKİ HABER