Karsu Dönmez hamile mi, kaç yaşında, kiminle evlendi?

Türkiye'de yaşanan acı deprem felaketinde yürüttüğü çalışmalar ile adını tüm ülkeye duyuran Karsu Dönmez iyilikseverliği ile gönüllere taht kurmuştu. Karsu'nun evlilik haberinin ardından hamilelik haberi geldi.

Karsu Dönmez hamile mi, kaç yaşında, kiminle evlendi?

Karsu Dönmez yaşanan deprem felaketinin ardından Türkiye için yürüttüğü yardım kampanyaları ile adını tüm ülkeye duyurmuştu. Hollanda'nın sevilen şarkıcıları arasında yer alan aslen ise Hatay'lı olan Karsu Dönmez son olarak Temmuz ayında yapmış olduğu evlilik haberleri ile adını duyurmuştu. Karsu'nun evlilik haberi hayranlarını sevindirmişti.

KARSU KİMİNLE EVLENDİ, EŞİ KİM?

Geride bıraktığımız Temmuz ayında dünya evine giren Karsu hayatını Hollandalı Mike Schrama ile birleştirdiğini duyurmuştu. Evlilik haberi ile büyük sevinç yaratan Karsu'dan hayranlarını sevindirecek yeni bir haber daha geldi. Karsu hamile olduğunu karnı burnunda pozlarını paylaşarak ilan etti.

KARSU HAMİLE Mİ, KAÇ YAŞINDA?

Karsu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımında "Kalplerimiz aşkla dolup taşıyor. Seni kollarımıza almak için sabırsızlanıyoruz küçük bebek" ifadelerini kullanarak iyi haberi takipçilerine verdi. Karsu'nun paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken hayranları Karsu'nun bebeğini sağlıkla kucağına alması için iyi dileklerini iletti. Karsu 1990 doğumlu olup 34 yaşında bulunuyor. Ünlü şarkıcı bebeğini kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER