Kadir İnanır sevenlerini üzdü! Bir kez daha yoğun bakıma alındı

Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden olan İnanır bir süredir sağlık sıkıntıları yaşıyor. 75 yaşındaki sanatçının bir kez daha yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Kadir İnanır sevenlerini üzdü! Bir kez daha yoğun bakıma alındı

Canlandırdığı roller ve yakışıklılığı ile akıllardan yer edinen Kadir İnanır'dan hayranlarını korkutan bir haber geldi. Usta oyuncunun beynine pıhtı attığı ve bir kez daha yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

JÜLİDE KURAL'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Magazin ve sinema dünyasında kısa sürede üst sıralara yükselen haber ile ilgili Jülide Kural detaylı bir bilgilendirme yaptı. İnanır'ın neden yoğun bakıma alındığını anlatan Kural "Fizik tedavi merkezinde tedavi devam ediyordu ancak akciğerinde görülen hafif enfeksiyon nedeniyle yeniden hastaneye döndük. Yoğun bakımda üçüncü gündeyiz ama tedbir amaçlı" şeklinde konuştu.

Kadir İnanır'ın sağlık durumu yakından takip ediliyor. Son olarak 2019 yılında çekilen Kapı adlı filmde rol alan İnanır son 15 yıla yakın bir süredir ekranlarda daha az rol alıyor.

GELİŞMELER TAKİP EDİLİYOR

Ünlü oyuncunun hayranları yaşanan bu olay sonrasında Kadir İnanır'a geçmiş olsun mesajları göndermeye başladı. Jülide Kural ise ünlü oyuncunun sağlık durumu ile ilgili bilgiler paylaşmaya devam ediyor. 1999 yılından beri devam eden 25 yıllık hayat arkadaşlığı evlilik olarak olmasa da hayat arkadaşlığı olarak ilerliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER