Justin Bieber erkek çocuk babası oldu

2000'li yılların en gözde çocuk şarkıcılarından olan Justin Bieber kitleleri peşinden sürüklemeyi başarmıştı. Şarkıları ve yakışıklılığı ile genç kızların gözdesi olan Bieber özel hayatı ile de bir çok defa gündeme gelmişti.

Justin Bieber erkek çocuk babası oldu

Kanadalı şarkıcı uzun bir süre Selena Gomez ile ilişki yaşamıştı. Yaşadıkları ilişki ile magazin gündeminden düşmeyen ikili daha sonra yollarını ayırmıştı. Justin Biber daha sonra 2018 yılında Hailey Baldwin ile evlenmişti.

6 yıldır mutlu bir evlilik yaşayan ve eşine duyduğu sevgiyi sık sık dile getiren Justin Bieber bugün hayatında önemli bir an yaşadığını duyurdu. Şimdilerde 30 yaşında olan ve artık yetişkin bir birey olan Justin Bieber bir erkek çocuk sahibi olduğunu paylaştı.

ÇOCUKLARININ ADLARI BELLİ OLDU

Dünya gündemine oturan olay ile ilgili Justin-Hailey çifti yaptıkları paylaşım ile çocuklarının adını da ilan etmiş oldular. Çift "Eve hoş geldin Jack Blues Bieber" diyerek çocuklarının sağlıklı bir şekilde doğduğunu ve ne isim belirlediklerini de ifade ettiler.

Dünyanın dört bir yanından ikilinin hayranları, anne baba olmalarından dolayı Bieber ailesine tebrik mesajları göndermeye başladı.

Hailey Bieber evliliği döneminde bir çok defa Selena Gomez ile kıyaslanmıştı. Bu durumu gerçeklerin ortada olduğunu diyen Hailey'in şimdi anne olmanın mutluluğunu yaşadığı belirtiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER