İrem Derici ve Atakan Işıktutan ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Son dönemde gündemden düşmeyen konulardan biri olan "İrem Derici ve Atakan Işıktutan ayrıldılar" iddialarına ünlü şarkıcıdan açıklama geldi.

İrem Derici ve Atakan Işıktutan ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Ünlü şarkıcı İrem Derici ve Survivor 'da adını medyaya duyuran Atakan Işıktutan, 8 aydır birliktelik yaşıyordu. İrem Derici, ilişkilerini her fırsatta dile getirerek, sevgilisi Atakan Işıktutan'a olan duygularını ifade ediyordu.

irem-derici-yine-formunda.webp

"Daha da kırılmamak adına"

Ancak bugün sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak ilişkilerinin sona erdiğini duyuran İrem Derici, hayranlarını şaşırttı. İrem Derici, açıklamasında şunları söyledi:

"Haberler girmeye başladı, biz baştan konuşalım da kimse komplo teorilerine girmesin. 8 ay muhteşem bi' şey yaşadık Atakan'la, hala benim için dünyanın en kıymetli insanı. Ama korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük, yıpranmamak ve sonrasında daha da kırılmamak adına. Bana hiç yaşamadığım bi' sevgi yaşattığın için sana çok teşekkür ederim, iyi gününde de kötü gününde de ilk arayacağın insan benim, bunu unutma. Tanıdığım en beyefendi adam Atakan Işıktutan."

whatsapp-gorsel-2023-09-09-saat-10-01-21.jpg

Bu açıklama, İrem Derici ve Atakan Işıktutan hayranları arasında büyük bir şaşkınlık yarattı. İkilinin ilişkilerini yoğun iş temposu nedeniyle sonlandırdıkları anlaşılıyor. İrem Derici, Atakan Işıktutan'a olan sevgi ve saygısını ifade ederek ilişkilerinin sonlanmasını duyurdu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER