İngiltere Kralı 3. Charles kanser mi, ne kanseri?

Dünya basınında yer alan haberler ardından İngiltere Kralı 3. Charles'ın adı gündeme geldi. İngiliz haber ajansı Reuters'un haberi ardından Charles'ın sağlık durumu endişelere neden oldu. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kanser mi, ne kanseri? Detaylar haberimizde...

İngiltere Kralı 3. Charles kanser mi, ne kanseri?

Dünya'nın en çok konuşulan kraliyet ailesi olan İngiliz kraliyet ailesinden gündeme bomba gibi düşen bir haber düştü. İngiltere'nin en uzun veliaht prens unvanına sahip olan ve en geç tahta çıkan kralı 3. Charles'tan korkutan haber geldi.

İngiliz haber ajansı Reuters'un haberi ile dünya basını Kral 3. Charles'ın haberi ile çalkalanırken kralın sağlık durumu da merak konusu oldu. İşte, Kral 3. Charles'ın sağlık durumu hakkındaki son gelişmeler…

İNGİLTERE KRALI 3. CHARLES KANSER Mİ?

İngiltere Kralı 3. Charles kanser mi, ne kanseri?

İngiliz haber ajansı Reuters tarafından SKY News'e dayandırılan habere göre, İngiltere Kralı 3. Charles kansere yakalandı. Buckingham Sarayı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Kral Charles'ın iyi huylu prostat büyümesine yönelik son hastane ziyareti sonrası yapılan testlerinde bir kanser türüne rastlandığı duyuruldu ancak kralın prostat kanserine yakalanmadığı belirtildi.

İNGİLTERE KRALI 3. CHARLES NE KANSERİ?

Buckingham Sarayı'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, Kral 3. Charles'in prostat kanseri olmadığının altı çizilirken, ne tür bir kansere yakalandığıyla ilgili bilgi verilmedi.

İngiltere Kralı 3. Charles kanser mi, ne kanseri? - Resim : 2

75 yaşındaki kralın düzenli tedaviye başladığı da belirtilirken, bu süreçte doktorların doktorların krala halka açık görevleri ertelemesi tavsiyesinde bulunduğu da öğrenildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER