İnci Taneleri dizi yayından mı kalkıyor? İlk bölümden davalık oldu

Özel bir televizyon kanalında dün akşam yayınlanmaya başlayan, başrolünde Yılmaz Erdoğan ve Hazal Ergüçlü gibi isimlerin olduğu İnci Taneleri dizi yayın hayatına çalkantılı bir süreçle başladı. Ankara'dan dizi ile ilgili yayından kaldırılmasına yönelik bir adım geldi.

İnci Taneleri dizi yayından mı kalkıyor? İlk bölümden davalık oldu

Haftalardır fragmanında yer alan bir pavyonda dans eden kadın sahnesi ile yayınlanmadan en çok konuşulan yapımlar arasında yer alan İnci Taneleri adlı dizi geçtiğimiz gün bir televizyon kanalında yayın hayatına başladı.

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan ve Hazal Ergüçlü gibi önemli isimleri barındıran dizinin fragmanında yer alan pavyon sahnesi ve o esnada çalan Ankara Oyun Havalarından bir müzik son dönemin magazinsel anlamda en çok adından söz ettiren konusu olmuştu.

ANKARA'DAN TEPKİ

Gündem olan dans sahnelerinin ardından dün akşam yayın hayatına başlayan dizi ile Ankara'nın adının olumsuz etkilendiğini öne süren Ankara Seymenler Kulübü Derneği Genel Başkanı Şerafettin Demir hukuki süreci başlattığını açıkladı. Demir dizinin Ankara kültürünü yanlış tanıttığını ifade ederek yapımcıya dava açacaklarını açıkladı.

RTÜK DÜZEYİNDE GİRİŞİMLER YAPILACAK

Başkan Şerafettin Demir ayrıca Radyo ve Televizyon Üst Kurulu nezdinde de gerekli girişimleri başlatacağını ifade etti. Demir “Pavyonlar ahlaki düşüklüğün, kadın sömürüsünün, mafyalaşmanın ve çürümüşlüğün merkezidir” diyerek Ankara'nın adının bununla anılmasından üzüntü duyduğunu ifade etti.

Ankara Seymenler Kulübü Derneği Genel Başkanı Şerafettin Demir'in yapacağı bu girişim sonrası vatandaşlar dizinin ilk günden yapılan bu girişim sonrası yayından kaldırılıp kaldırılmayacağı merak konusu oldu. Dizi ise ilk bölümden reyting sıralamasında üst sıralarda yer alarak yayın hayatına iddialı bir başlangıç yaptı.

SONRAKİ HABER