Icardi'nin aşk acısı! Tam 7 kilo verdi!

Dünyaca ünlü futbolcu Mauro Icardi'nin ayrılık acısı yaşadığı için 7 kilo verdiği iddia edildi.

Icardi'nin aşk acısı! Tam 7 kilo verdi!

Son günlerde aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Mauro Icardi ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Ünlü futbolcunun eşi ile yaşadığı ayrılıktan etkilenerek tam 7 kilo verdiği iddia edildi.

Galatasaray'ın başarılı golcüsü Mauro Icardi, kariyeri ve aşk hayatı ile konuşulmaya devam ediyor. Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı ile sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Çift, ayrılık haberleriyle çok konuşulmuştu. Arjantin basını, ünlü futbolcunun depresyona girdiğini ve 7 kilo verdiğini iddia etti.

Icardi'nin aşk acısı! Tam 7 kilo verdi!

HAYRANLAR ÜZGÜN

Ünlü futbolcu Icardi'nin ayrılık sonrası depresyonda ve iştahsız olduğunu söylendi. Arjantinli golcünün 7 kilo kaybettiği ve bu durumun sarı-kırmızılı taraftarlar ve yönetimi endişelendirdiği belirtildi. Wanda Nara, ayrılık kararı sonrası Icardi'yi sosyal medya hesabından takip etmeyi bırakmıştı, sonra yeniden takibe almıştı. Aşk hayatında zor bir dönemden geçen başarılı futbolcunun zayıfladığı iddiaları gündemden düşmedi.

Antrenmanlardan kareler paylaşan Mauro Icardi'nin kilo verdiği de dikkatlerden kaçmamıştı. Dünyaca ünlü futbolcunun aşk acısı çektiği için 7 kilo verdiği iddiası ise hayranları üzdü.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER