İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet arasındaki buzlar eridi

Türkiye'nin en önemli ses sanatçılarından olan Tatlıses geçtiğimiz gün Harbiye'de verdiği konserde ameliyata gireceğini duyurmuştu. Sevenlerinden dua isteyip helallik bekleyen Tatlıses'e en büyük moral oğlu ile barışması oldu.

İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet arasındaki buzlar eridi

İbrahim Tatlıses'in en büyük evladı olan Ahmet ile arasının uzun bir süredir bozuk olduğu biliniyordu. Ünlü şarkıcının bir zamanlar yanından ayrılmayan ve korumalığını dahi yapan oğlu Ahmet Tatlı ile aralarında mahkemeye kadar giden bir gerginlik yaşanması akıllarda yer edinmişti.

AMELİYAT BARIŞMA SEBEBİ OLDU

Evlatları ile de sık sık sorunlar yaşayan İbrahim Tatlıses'in büyük oğlu ile arasının düzeldiği öğrenildi. yasemin.com'da yer alan habere göre oğul Ahmet babasının kalp kapakçığı değişimi gibi önemli bir ameliyat geçirecek olmasından dolayı yanında giderek kendisi ile barıştı.

Ahmet Tatlıses'e daha önce çok sert sözlerle yüklenen ve kendisine iftira attığını ifade eden İbrahim Tatlıses'in aralarındaki buzların eridiği Harbiye konserinde ortaya çıkmıştı. Ahmet Tatlıses babasının konserini İbo'nun en küçük kızı olan Elif ile beraber yan yana seyretmişti.

TATLISES'İN SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

72 yaşındaki İbrahim Tatlıses konserin ardından haberini verdiği ameliyatına girdi. Söz konusu ameliyatın başarı ile geçtiği öğrenilirken bundan sonraki sürecin dinlenme ve kontroller olarak ilerlemesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER