İbrahim Tatlıses küslüklerini birer birer bitiyor! Yıllar sonra Yıldız Tilbe ile yan yana

Arabesk müziğin sevilen ismi İbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde ağır bir ameliyat geçirmişti. Kalp kapakçığı değişen İbrahim Tatlıses oğlunun ardından bir kişi ile daha barıştı.

İbrahim Tatlıses küslüklerini birer birer bitiyor! Yıllar sonra Yıldız Tilbe ile yan yana

Dillerden düşmeyen şarkıları ile halen konserlerine devam eden İbrahim Tatlıses hayranlarına ameliyat olacağını açıklamıştı. Duygulanarak helallik isteyen Tatlıses'in ameliyatı kadar büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile barışması gündem olmuştu.

BİR DEFTER DAHA KAPANDI

Ameliyatı başarılı geçen ve sağlığı gayet iyi olan Tatlıses'den magazin dünyasında ses getirecek bir haber daha geldi. 2009 yılında programında kendisi ile yaşadığı tartışma yaşadığı Yıldız Tilbe ile barışan Tatlıses bir defteri daha kapattı.

İbrahim Tatlıses küslüklerini birer birer bitiyor! Yıllar sonra Yıldız Tilbe ile yan yana

Bodrumda gerçekleştireceği konser öncesi Yıldız Tilbe ile buzları eriten İbrahim Tatlıses'in arasında soğuk rüzgarlar esen isimler ile birer birer barışması gündem oldu. 72 yaşındaki İbrahim Tatlıses yıllar öncesinde yaşadığı silahlı saldırı sonrasında uzun yıllar sağlık sıkıntısı yaşamıştı.

KARİYERİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Bu süreçte müziğe yeniden dönme sevdasından hiç vazgeçmeyen İbrahim Tatlıses yıllar sonra yeniden İbo Show'a başlamış ve şarkılar söylemişti. Konserlerine de yeniden başlayan Tatlıses konuk oyuncu olarak Kolpaçino 4 sinema filminde de yer almıştı.

Kollarından birisini kullanamayan İbrahim Tatlıses bu sıkıntısına rağmen enerjisi ve gücünü kaybetmeden sahnelere çıkmaya devam ediyor. Evlatları ile yaşadıklarıyla da sık sık gündemden düşmeyen İbrahim Tatlıses'in bundan sonra müzik kariyerinde neler yapacağı merak konusu oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER