Holding dizisi konusu, oyuncuları! Ne zaman başlayacak, uyarlama mı, hangi gün?

Reyting canavarı pek çok dizinin fişini çekerken erken final yapan dizilerin yerine yenileri seyircilerin beğenilerine sunulmaya devam ediyor. Bunlardan biri de Holding dizisi oldu.

Holding dizisi konusu, oyuncuları! Ne zaman başlayacak, uyarlama mı, hangi gün?

Televizyon dizileri izlenme oranlarına göre reyting canavarına yenilirken erken final yapan dizilerin yerine yenileri gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri daha açıklandı. ATV ekranlarında yayımlanacak olan Holding dizisinin ilk fragmanı yayımlandı. Dizinin konusu ve oyuncuları ve merak edilenleri belli oldu.

HOLDİNG DİZİSİNİN KONUSU NEDİR, OYUNCULARI KİMLER?

Dizi dünya serbest dalış rekortmeni olan genç bir kadının, ülkenin en büyük holdinglerinden birisinin yönetimini ele geçirmek için kız kardeşlerine ve mafyaya karşı verdiği zorlu savaşı izleyiciye aktaracak. Dizinin oyuncu kadrosu ise şu şekilde sıralandı:

Caner Topçu

Erdal Özyağcılar

Tuğba Sunguroğlu

Musa Uzunlar

Bade İşcil

Mustafa Üstündağ

Macit Koper

Ali İl

Gözde Seda Altuner

Şebnem Hassanisoughi

Öznur Serçeler

Melisa Döngel

Sadi Celil Cengiz

Gün Koper

HOLDİNG DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK, UYARLAMA MI, HANGİ GÜN EKRANDA OLACAK?

Limon yapım tarafından hayata geçirilen dizinin 2. fragmanı da yayımlanırken bir değişiklik olmadığı takdirde Pazartesi günleri ekranda olması bekleniyor. Dizinin uyarlama olup olmadığı konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı ama dizinin uyarlama olmadığı görüşü ağırlık kazandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER