Hasan Yalnızoğlu kimdir, neden öldü, hastalığı neydi?

Survivor yarışması ile tanınan Anadolu Ateşi’nin baş dansçısı olan Hasan Yalnızoğlu hayatını kaybetti. Hasan Yalnızoğlu neden hayatını kaybetti?

Hasan Yalnızoğlu kimdir, neden öldü, hastalığı neydi?

Ekranların sevilen yarışma programlarından olan Survivor’da tanınan isimlerden birisi olarak bilinen Hasan Yalnızoğlu’nun hayatını kaybettiği açıklandı. Hasan Yalnızoğlu esasında Anadolu Ateşi’nin baş dansçısıydı ama Survivor ile ününe ün katmıştı. İnsanların Survivor yarışmasından hatırladığı Hasan Yalnızoğlu’nun 50 yaşında vefat etmesi üzüntü ile karşılanırken buna dair ayrıntılar da merak edilmeye başlandı.

HASAN YALNIZOĞLU NEDEN ÖLDÜ??

Hasan Yalnızoğlu’nun hayatını kaybetmesi ile ilgili olarak gelişmeler takip ediliyor. Hasan Yalnızoğlu’nun ölüm nedeni ise en çok merak edilen husus oldu. Edinilen bilgilere göre ünlü isim bir süredir pankreas kanserinden dolayı tedavi görüyordu. Oldukça fazla kilo kaybeden Hasan Yalnızoğlu’nun tedavisi sürüyordu. Ancak hastalıkla mücadelesinde başarılı olamayan Hasan Yalnızoğlu bugün hayatını kaybetti.

HASAN YALNIZOĞLU KİMDİR?

1974 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Hasan Yalnızoğlu aslen Rizeli bir ailenin çocuğu olarak hayata başladı. 6 yaşındayken jimnastik sporuna başlayan sonra futbol ve yüzme sporları ile de ilgilendi. Ardından ise Kung Fu sporuna yönelerek burada başarılı oldu. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu olan Hasan Yalnızoğlu Spor kariyerinin yanında dans ve oyunculuk alanlarında da yer aldı.

Sultans of The Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev yaptı. Sinema filmlerinde de yer alan Hasan Yalnızoğlu katıldığı Survivot yarışmasında ikinci oldu. 2015 yılında TV8’de yayınlanan Survivor All Star yarışmasında da yer alan Hasan Yalnızoğlu bu yarışmada 5. olmuştur.

Ayrıca Hasan Yalnızoğlu 1997 yılında Best Model yarışmasına da katılmıştır. Bu yarışmada Kenan İmirzalıoğlu ile aynı puanı alan Hasan Yalnızoğlu jüri başkanı Erkan Özerman’ın kararı ile ikinci olmuştur.

SONRAKİ HABER