Hande Yener'den ODTÜ konseri sonrası dava hamlesi

Ünlü Pop yıldızı Hande Yener geçtiğimiz günlerde ODTÜ'ye gelmiş ve öğrencilere söylediği şarkılar ile destek vermişti. Gündem olan olay sonrasında Yener'den yeni bir hamle daha geldi.

Hande Yener'den ODTÜ konseri sonrası dava hamlesi

ODTÜ tarafından önceki yıllara benzer bir olay yaşanmış ve rektörlük tarafından bahar şenliklerinin iptal edildiği açıklanmıştı. Öğrenciler ise bu durumu kabul etmemiş ve bireysel olarak bahar kutlaması yapmıştı.

GÜNDEM OLAN KONSER

Öğrencilerin çabasına karşılık veren Hande Yener Ankara'ya gelerek öğrenciler için konser düzenlemişti. Öğrenciler ile beraber şarkılar söyleyen ve konser sonrasında da arabanın üstüne çıkarak eğlenen Hande Yener'in görüntüleri magazin gündeminde en çok konuşulanlar arasına girmişti.

Hande Yener ve ODTÜ'lü öğrencilerin bu eğlencesinin ardından ise Hande Yener sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. 51 yaşındaki Türk Pop şarkıcısı kendilerine gelen olumsuz yorumlara karşı dava açacağını duyurdu.

Hande Yener'den ODTÜ konseri sonrası dava hamlesi

"AĞLATICAM"

Hande Yener sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "ODTÜ konser sonrası araba videosuna yapılan hadsiz yorumlara davalar açılıyor… Ağlatıcam" dedi. Yener'in öğrencilere festival sürecinde destek vermesi ve kendilerine karşı gelen kötü tepkilere dava ile karşılık vereceğini duyurması, yaptığı adıma ne kadar sahip çıktığını gözler önüne serdi.

Ankara'da ODTÜ'lü öğrenciler ile saatlerce beraber eğlenen ve onların bireysel bahar etkinliği etkinliğine şahsen destek veren Hande Yener'in bu adımı bir kez daha adından söz ettirilmesini sağladı.

Hande Yener ve ODTÜ'lü öğrencilerin yollarının bir daha ne zaman kesişeceği bilinmiyor. Ünlü Şarkıcı belirli dönemlerde konser düzenleme adına Ankara'ya gelmeyi sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER