Hande Erçel elbisesi yüzünden zor anlar yaşadı

Ünlü oyuncu Hande Erçel, dün akşam gerçekleşen ödül töreninde giydiği elbise nedeniyle sahneye çıkarken zor anlar yaşadı.

Hande Erçel elbisesi yüzünden zor anlar yaşadı

Özel hayatı ve kariyeri ile dillerden düşmeyen ünlü güzel Hande Erçel, ödül töreninde giydiği elbisenin azizliğine uğradı. Erçel, ödül almaya giderken elbisesi yüzünden sahneye çıkarken zorlandı.

Ünlü oyuncu Hande Erçel, Elle Style Awards Gecesi'ne sevgilisi Hakan Sabancı ile beraber katıldı. Çiftin siyah seçimi ise çok konuşuldu. Hande Erçel, sahneye çıkmak için koltuktan kalktığı sırada dantelli elbisesi topuklu ayakkabısına takıldı. Elbisesini düzelterek yürümeye çalışan Hande Erçel'e sevgilisi Hakan Sabancı'nın yardım etmemesi ise gündem oldu.

Hande Erçel elbisesi yüzünden zor anlar yaşadı

"SAHNEYE KADAR KEŞKE HANDE ERÇEL'E YARDIM ETSEYDİN"

Hande Erçel, dün gerçekleştirilen Elle Style Awards Gecesi'nde "Yılın Moda İş Birliği" ödülünü kazandı. Ünlü güzel, ödülü alması için adı anons edildiğinde oturduğu yerden kalkıp yürümeye başladığı sırada elbisesinin azizliğine uğradı. Erçel, sahneye çıkarken elbisesi ayakkabısına takıldı.

Hande Erçel elbisesi yüzünden zor anlar yaşadı - Resim : 2

Hande Erçel'in elbisesiyle boğuşurken hemen yakınında oturan sevgilisi Hakan Sabancı'nın yardım etmemesi ise geceye damga vurdu. Hakan Sabancı'nın Erçel'e yardım etmek yerine izlemesi sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından tepkilere neden oldu.

Sosyal medyadaki yorumlardan bazıları ise şu şekilde:

"Hakan Bey sahneye kadar keşke Hande Erçel'e yardım etseydin."

"Maalesef giyimleriyle bu durumu yaşamaları hüsran oluyor."

Hande Erçel'in elbisesi, birçok kullanıcı tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Elbiseyi zarif bulanlar da oldu ancak birçok kullanıcı elbiseyi olumsuz yönde eleştirdi. Sabancı'nın Erçel'e yardım etmemesinden çok Erçel'in giydiği elbise konuşuldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER