Haluk Bilginer ve Angelina Jolie aynı filmde başrol paylaşacak! Bilginer'in alacağı rakam akıllara durgunluk getirdi

Bugüne kadar pek çok ses getiren dizi ve filmlerde oynayan Haluk Bilginer, dünyaca ünlü Amerikalı yıldız Angelina Jolie'nin yeni sinema filminden teklif aldı. Ünlü oyuncunun alacağı rakam dudak uçuklattı.

Haluk Bilginer ve Angelina Jolie aynı filmde başrol paylaşacak! Bilginer'in alacağı rakam akıllara durgunluk getirdi

Pekçok Avrupa ve Hollywood yapımında oynayan Haluk Bilginer, dünyaca ünlü Amerikalı yıldız Angelina Jolie'nin yeni sinema filminden teklif aldı. Angelina Jolie ile başrolünü paylaşacağı film Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatını anlatıyor. "Maria" adlı filmde Angelina Jolie ile başrolü paylaşacağı filmin çekimleri başladı. Filmde Haluk Bilginer'in alacağı rakam ise ortaya çıktı. İşte dudak uçuklatan rakam.

ANGELİNA JOLİE İLE BAŞROLÜ PAYLAŞACAK

Usta oyuncu Haluk Bilginer'in Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatının anlatıldığı "Maria" adlı filmde Angelina Jolie ile başrolü paylaşacak. Filmde canlandırılan karakterler şu şekilde Haluk Bilginer, Yunan asıllı armatör 'Aristotle Onassis'i, Angelina Jolie ise Callas'ı canlandıracak.

screenshot-12.jpg

ALACAĞI RAKAM DUDAK UÇUKLATTI

Senaryosunu Steven Knight'ın yazdığı "Maria", Maria Callas'ın 1970'lerde Paris'teki yaşamını ve yaşadığı derin yalnızlığı konu alacak. Çekimleri başlayan "Maria" filminin setinden ilk kareler ise sosyal medyada paylaşıldı.

screenshot-11.jpg

Paris, Yunanistan, Budapeşte ile Milano'da gerçekleştirilecek olan çekimler sekiz hafta sürecek. Haluk Bilginer'in bu rol için kazanacağı rakam ortaya çıktı. Posta'da yer alan habere göre Haluk Bilginer'in bu rol için 800 bin dolar (22 milyon TL) alacağı öğrenildi. Ayrıca filmin gişesinden de yüzdelik pay alacak.

haberankara.com

SONRAKİ HABER