Hakkı Bulut Tokat'ta hastaneye kaldırıldı

Ünlü sanatçı hakkı Bulut, konser için gittiği Tokat'ta hastaneye kaldırıldı. Konser öncesi rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Bulut, sevenlerini korkuttu.

Hakkı Bulut Tokat'ta hastaneye kaldırıldı

Aktarılan son habere göre konser için gittiği Tokat’ta sahne öncesinde rahatsızlanan Hakkı Bulut tedavi için hastaneye kaldırıldı. Tansiyonunun yükseldiği belirtilen ünlü şarkıcı Tokat Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

KONSERE ÇIKMADI

Şarkıcı, Tokat’ta sahne öncesinde geçirdiği rahatsızlık sebebiyle hastanede tedavi altına alındığı belirtildi. Bu sebeple de konsere çıkamayan Hakkı Bulut sevenlerini üzerken, konu kısa süre içerisinde X’de gündem oldu.

HAKKI BULUT SAĞLIK DURUMU NASIL?

Tansiyon yükselmesine bağlı hastaneye kaldırılan Hakkı Bulut’un sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildiği öğrenildi.

7 EYLÜL’DE KIBRIS’TA

Sevenleri ile buluşmak için tokat Havalimanına inen başarılı şarkıcı sevenlerine bir sonraki konserin 7 Eylül’de Kıbrıs’ta olacağını söylemişti. Bulut o açıklaması için, “Saygıdeğer müziksever dinleyicilerim, hayırlı akşamlar diliyorum sizlere. Nasip olursa Eylül ayının 7'sinde Kıbrıs'ta sahne alacağım. Saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Bulut’un dün akşamki rahatsızlığının ardından tedavi edildikten sonra taburcu edildiği öğrenildi. Yaşanan bu olay sonrasında Hakkı Bulut konserlerinin ertelenip ertelenmeyeceğine ilişkin resmi bir açıklama gelmedi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER