Güreşçi Ahmet Ayık yoğun bakıma mı alındı, rahatsızlığı nedir, kaç yaşında?

Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu ve Dünya Güreş Birliği (UWW) eski Asbaşkanı Ahmet Ayık'ın yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Bu haberin ardından Ayık'ın rahatsızlığı ve kaç yaşında olduğu araştırma konusu oldu.

Güreşçi Ahmet Ayık yoğun bakıma mı alındı, rahatsızlığı nedir, kaç yaşında?

Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu ve Dünya Güreş Birliği (UWW) eski Asbaşkanı Ahmet Ayık, yaşadığı rahatsızlık sonrası hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Yapılan açıklamanın ardından sağlık durumu merak konusu oldu.

Güreşin efsane ismi olarak anılan Ayık'ın rahatsızlandığına ilişkin verilen bilgi sonrası yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Bunun ardından vatandaşlar da ''Güreşçi Ahmet Ayık neden yoğun bakıma alındı, rahatsızlığı nedir, kaç yaşında?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

YOĞUN BAKIMA ALINAN AHMET AYIK KİMDİR, SAĞLIK DURUMU NASIL?

Güreş camiasının efsane ismi Ahmet Ayık sevenlerini korkuttu. 31 Ağustos’ta Sivas’ın Doğanşar ilçesinde düzenlenecek Karakucak Güreşleri için Sivas’a gelen Ahmet Ayık'ın buradaki evinde fenalaştığı öğrenildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan Ayık'ın, doktorlar tarafından 72 saat yoğun bakımda uyutulmasına karar verildiği açıklanırken efsane güreşçinin uyutulduğu öğrenildi. Ahmet Ayık, geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da düzenlenen ‘1. Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri’ne katılmıştı. Yoğun bakımdaki tedavisi de süren 86 yaşındaki efsane güreşçinin sağlık durumunun 72 saat sonra belli olacak.

SONRAKİ HABER